Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Terrazza San Leonardo

 
Terrazza San Leonardo är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza San Leonardo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza San Leonardo är på många sätt och vis en syditaliensk dröm. Här bor man som en äkta italienare i hjärtat av gamla stan i Monopoli, ca. 150 meter från havet och en kort promenad från den berömda domkyrkan.

Lägenheten har nyligen totalrenoverats men med respekt för den ursprungliga stilen och charmen som är från början av 1900-talet. Idag framstår lägenheten som välskött och stilren med snygga möbler och alla bekvämligheter och faciliteter för att du ska få en underbar semester i den stämningsfulla staden Monopoli. Lägenheten är bl.a. utrustad med wi-fi-internetuppkoppling, aircondition, välutrustat kök med diskmaskin samt tvättmaskin.

Läs mer om Terrazza San Leonardo

Fyrarumslägenhet med 6/8 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten är fördelad på tre våningar och mäter 100 m² (inkl. terrass). På andra våningen finner man vardagsrum och en sovplats, sovrum med dubbelsäng samt plats för förvaring av bagage. På tredje våningen finner man välutrustat kök med matplats, balkong med utsikt samt badrum med toalett och badkar / dusch. På fjärde våningen finns det sovrum med balkong och fin utsikt över kyrkan San Salvatore, ett studiorum med en bäddsoffa, badrum med toalett (utan dusch) och slutligen på översta våningen den härliga möblerade terrassen och anslutande tvättrum med tvättmaskin.

OBS: Vi rekommenderar inte detta boende åt barnfamiljer med barn under 5 år eller äldre personer med gångbesvär pga de många trappor i byggnaden. Barnfamiljer med större barn samt en grupp vänner trivs allra bäst i denna lägenhet.

Dölj texten
 
 
search map