Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Terrazza Paradiso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vill man leva ut den Syditalienska drömmen och bo som en italienare mitt i en stämningsfull kuststad med privat terrass med havsutsikt samtidigt som man utanför dörren finner både inköpsmöjligheter, matställe och strand så är detta ett utmärkt val. Vill man sedan under vistelsen vara aktiv och göra utflykter (ifall man kan slita sig från terrassen!) så finns det ett hav av utflyktsmöjligheter: närliggande staden Polignano a Mare samt den vackra och spännande Itriadalen med pärlor som Alberobello, Martina Franca och Locorotondo.

Underbar terrass med havsutsikt

Terrassen erbjuder en hisnande utsikt över 270° över havet mott norr och mot antika centrum i söder. På terrassen finns även en praktisk utedusch så man kan svalka sig under sommarens varma sol. Lägenheten är smakfullt inredd med god plats där totalt 10 personer kan äta tillsammans. Vi rekommenderar denna semesterbostad för resande par eller barnfamiljer som vill bo mitt i ett stämningsfullt centrum med gångavstånd till stranden.

Läs mer om Terrazza Paradiso

2½-rumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass & havsutsikt)
- Lägenheten är på ca. 60 m² (invändigt) och ligger på tredje våningen. Den består av ett stort välutrustat kök med kokplattor, ugn, brödrost samt nya vitvaror (diskmaskin, tvättmaskin och microvåsugn), rymligt vardagsrum med matsal med små balkonger med havsutsikt samt ett område med dubbel bäddsoffa. På detta våningsplan finns även badrum med toalett och dusch.
Via en trappa kommer man upp till nästa våningsplan där man finner ett mindre kök med spis, kylskåp och microvågsugn samt utgång till den stora möblerade terrassen på ca. 50 m² och vacker havsutsikt. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng. Lägenheten är utrustad med aircondition, flatscreen-TV, DVD och internetuppkoppling.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map