Omdömen från Terrazza Mediterranea

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Mediterranea

Läs personliga omdömen av Terrazza Mediterranea som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Mediterranea. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevlig stad och lägenhet

Monopoli är en trevlig stad och Terazza Mediterranea är en trevlig lägenhet som dock inte är för gångbesvärade pga. trappor. Men när man kommit upp och står på takterrassen glömmer man snabbt trapporna, och man tittar hela vägen runt i horisonten. Trevliga gator, affärer nästan direkt utanför dörren, stranden med fint badvatten 5 minuters promenad bort och trevliga matställen både vid stadens torg (gamla historiska delen av stan) och i de små gatorna.

Rekommendationer till andra gäster

Vi kan rekommendera Osteria - Pizzeria " Gallo Nero, Largo Porta Vecchia 22, som är otroligt trevlig och med mycket vänlig betjäning.

Terrazza Mediterranea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Mediterranea
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (3:e och 4:e vån. med terrass & havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Soglime

Monopoli, Apulien

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Populärt i Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto

Trullidea

Alberobello

search map