Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Terrazza Mediterranea

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza Mediterranea är en typisk stadslägenhet fördelad på två våningar som ligger i det stämningsfulla historiska centrum i Monopoli endast 100 meter från stranden vid Porta Vecchia. Lägenheten är utrustad med en fin terrass med havsutsikt.

Lägenheten Terrazza Mediterranea är en fin utgångspunkt för en autentisk stadsvistelse i Syditalien då den ligger i en typisk apulisk fiskestad, men också i det den är modernt och fint inredd, precis som huset är typiskt för området. Trots den gamla ursprungliga stilen fattas det inte modern komfort, då lägenheten har både gratis wi-fi samt aircondition.

Kommer man för att njuta av en avslappnad stadssemester i denna inbjudande stad med fiskestämning behöver man ingen bil. Vill man dock föreviga vistelsen med utflykter längs kusten samt till den vackra och spännande Itriadalen bör man utan tvekan ha tillgång till bil.

Läs mer om Terrazza Mediterranea

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (3:e och 4:e vån. med terrass & havsutsikt):
- Lägenheten är fördelad på två våningar och mäter ca. 65 m². På 3:e våningen finner man ett ljust uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, lcd-TV, DVD och radio. I anslutning till uppehållsrummet finner man kök med matplats, 4 kokplattor, elektrisk ugn, microvågsugn, kylskåp med frysfack, vattenkokare och diskmaskin. Vidare finner man badrum med toalett, dusch med vattenmassage funktion och hårtork, rum med enkelsäng och en utdragbar säng, sovrum med dubbelsäng med liten balkong.

På 4:e våningen finner man ett extra badrum som dessutom har tvättmaskin och utgång till terrassen sker från detta våningsplan. Terrassen är möblerad med trädgårdsmöbler av god kvalitet och grill samt inte minst en fin havsutsikt och vy över stadens tak.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map