Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Terrazza Gabbiano

 
Terrazza Gabbiano är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Gabbiano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Monopolis gamla stadsdel och i direkt närhet till stranden ligger den här lägenheten på fjärde våningen i en gammal byggnad vid namn Palazzo Magno som byggdes runt 1600-talet men som blivit nyrenoverat samtidigt som man bevarat den gamla stilen och dess charm.

Lägenheten är perfekt för ett par eller en familj med upp till två barn. Härifrån bor man med god närhet till både stranden (ca. 50 m) samt restauranger och inköpsmöjligheter. Dessutom finner man den stämningsfulla hamnen på kort avstånd. Bil är inte nödvändigt då man bor mycket centralt.

Läs mer om Terrazza Gabbiano

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass och havsusikt):
- Lägenheten består av 2 sovrum, ett badrum, en balkong samt exklusiv tillgång till terrass med en vacker utsikt över taken och kyrkorna i Monopoli och havet. Inredningen är modern och funktionell. Lägenheten är utrustad med kök med 4 kokplattor, kylskåp och mikrovågsugn, badrum med dusch, toalett och tvättmaskin, ett vardagsrum med matplats, bäddsoffa, aircondition, TV, radio och wi-fi (gratis). Vidare finns det ett sovrum med två sängar och en stor garderob samt den härliga terrassen som är möblerad med en kombination av trämöbler, parasoll, grill och många växter.

Dölj texten
 
 
search map