Omdömen från Terrazza Casamas

 
Terrazza Casamas är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Casamas är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Casamas

Läs personliga omdömen av Terrazza Casamas som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Casamas. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Häftig lägenhet i rustik stil med massor plats utomhus

Verkligen häftig lägenhet. Kan verka lite mörk - men man ska ju inte vara inomhus. Lite industriell / rå New York stil. Superläcker takterrass där man kunde avnjuta ett gott glas med utsikt mot havet. Det går att bo 4 personer i lägenheten 2 måste dock sova i det kombinerade vardagsrummet/köket. Den sista trappan upp till lägenheten är tämligen brant så man får inte ha svårt att gå.

Monopoli som semester-destination

Många bra restauranger, men kom ihåg att en del tar semester efter 1 oktober. Monopoli verkar renare än många andra städer vi har besökt i södra Italien

Terrazza Casamas
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Casamas
Studiolägenhet med 2/4 sovplatser (3:e vån. med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerade jättebra och stabilt
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map