Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Terrazza Casamas

 
Terrazza Casamas är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Casamas är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Terrazza Casamas ligger fint i det historiska centrum i Monopoli ca. 50 meter från stranden som kallas Portavecchia.

Industriell finish och terrass med havsutsikt

Enkel men kreativt inredd liten lägenhet som är inredd med fina material av bl.a. trä och järn samt möblemang av vintage som tillsammans ger en industriell touch. Lägenheten har dessutom en privat terrass med havsutsikt. Terrassen är delvist övertäckt så att man kan söka skydd från solens varmaste strålar om dagen. Terrassen är naturligtvis inredd med fina terrassmöbler - både för att sitta och ligga. Från terrassen har man även blick till stadens liv och de omgivande husen som alltihop skapar en skön atmosfär och stämning.

Läs mer om Terrazza Casamas

Studiolägenhet med 2/4 sovplatser (3:e vån. med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten ligger på tredje våningen i en gammal byggnad med branta trappor, så det är en fördel att vara lätt på foten. Den är inredd med dubbel bäddsoffa och ytterliggare två sovplatser i en dubbelsäng placerad på en liten alkov. Lägenheten är rymlig och har en fin kokvrå med barstolar och badrummet är inrett med toalett, dusch och hårtork. Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map