Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Terrazza al Mare Smeraldo

 
Terrazza al Mare Smeraldo är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza al Mare Smeraldo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza al Mare Smeraldo är en fin lägenhet med terrass och havsutsikt, beläget vid stranden Porta Vecchia i Monopolis stämningsfulla centrum. Butiker, caféer och restauranger finns inom kort gångavstånd från lägenheten.

Lägenheten ligger på tredje våningen och är ca. 80 m². Terrassen är ca. 30 m² och är utrustad med bord, stolar och solstolar. Lägenheten har även aircondition, mikrovågsugn, TV och tvättmaskin.

Läs mer om Terrazza al Mare Smeraldo

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (3:e vån. med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten består av stort vardagsrum med kokvrå och två utdragbara sängar samt utgång till den stora terrassen, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (som kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Lägenheten ligger i samma hus som Balcone al Mare Grande och Balcone al Mare Piccolo vilket ger stora familjer och sällskap som reser tillsammans möjlighet att välja alla tre lägenheterna för att på så vis bo samlat i samma hus mitt i det genuina centrum. Terrassen till just denna lägenhet är så pass stor att alla gäster i huset lätt kan använda den som samlingplats.

Dölj texten
 
 
search map