Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Sottano San Leonardo

 
Sottano San Leonardo är inte tillgänglig i dagsläget
Sottano San Leonardo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Sottano San Leonardo är en typisk syditaliensk bostad i hjärtat av Monopolis historiska centrum, 150 meter från havet och en kort promenad från den berömda domkyrkan.

Lägenheten har renoverats för att återuppliva dess skönhet efter havet i flera år satt sin prägel på huset. Dock har man bibehållit den gamla stilen och charmen men tillfört moderna faciliteter som wi-fi och aircondition. Enda negativa är väl att lägenheten just ligger på 1:a våningen med direkt utgång till gatan vilket är en av anledningarna till varför denna bostad inte har privat uteplats. Trafiken i området är dock begränsad.

Läs mer om Sottano San Leonardo

Enrumslägenhet med 2 sovplatser:
- Lägenheten mäter ca. 35 m² och består av ett stort välutrustat kök, vardagsrum, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Vi rekommenderar detta boende åt par som söker en romantisk och stämningsfull semester till en billig peng. OBS: Denna bostad kan även bokas tillsammans med Terrazza San Leonardo ifall man är ett sällskap på 8-10 personer.

Dölj texten
 
 
search map