Semesterbostad i Monopoli i Apulien

La Terrazza della Casina Blu

 
La Terrazza della Casina Blu är inte tillgänglig i dagsläget
La Terrazza della Casina Blu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vill man verkligen uppleva den pugliesiska bostadskulturen är Blue House ett utmärkt val. Huset är nämligen helt byggt i den lokala stenarten tufo från 1000-talet.

Huset blev helrenoverat 2005 då man tillförde all modern komfort samtidigt som man respekterat och bevarat den gamla stilen. Dessutom ligger huset i en av de charmigaste kvarteren i den antika stadsdelen vilket bidrar med en hel del stämning.

Läs mer om La Terrazza della Casina Blu

Även möbleringen av lägenheten är noga utvald då man även här valt att köra på den gamla linjen med fina trä-möbler. Trots att huset är byggt av sten finns det aircondition. OBS: denna lägenhet är inte att rekomendera åt familjer med små barn.

Lägenhet med terrass:
- En utvändig trappa från den lilla innergården leder upp till lägenhetens första våningsplan med uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor, matbord med 4 stolar, TV, dubbel bäddsoffa och badrum med toalett och dusch. En utvändig trappa (eller mycket brant invändig trappa) leder upp till andra våningen med sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. På lägenhetens tredje våningsplan finner man en skön terrass med bord och stolar samt utsikt över antika centrum.

Dölj texten
 
 
search map