Semesterbostad i Monopoli i Apulien

La Rosa di Anna

 
La Rosa di Anna är inte tillgänglig i dagsläget
La Rosa di Anna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Prydligt hus fördelat på tre våningar och en fin takterrass varifrån man har utsikt över den gamla stadsdelen med det gamla kyrktornet samt det inbjudande Adriatiska havet.

Detta hus är bland de äldsta i staden och de tjocka väggarna är byggda med tuf-sten vilket gör huset något svalare under sommarens varmaste dagar men värmeisolerande under kallare årstider. På kort avstånd från huset ligger den karakteristiska stranden Portavecchia. Man har även nära till den gamla hamnen via den trevliga strandpromenaden. På gångavstånd finns det dessutom flera matställen och inköpsmöjliheter.

Läs mer om La Rosa di Anna

Trerumshus med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Från gatan kommer man in i uppehållsrummet där det finns kök med ugn, microvågsugn och spis med 4 kokplattor. På andra våningen finns det ett litet uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och badrum med toalett och dusch. På tredje våningen finns det en fransk säng (1½ sovplats) samt ännu ett badrum med toalett och dusch. På översta våningen finner man en fin panoramisk takterrass på ca. 15 m² med bord och stolar. Mellan trappan och terrassen har man installerat en liten kokvrå så man kan tillaga frukosten och sedan avnjuta den på terrassen.

Huset är dessutom utrustat med aircondition, TV och tvättmaskin. Vi rekommenderar inte detta hus till gångbesvärade eller till familjer med små barn på grund av husets invändiga trappor.

Dölj texten
 
 
search map