Hotell i Monopoli i Apulien

Eden Beach Club

 
Eden Beach Club är inte tillgänglig i dagsläget
Eden Beach Club är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Apulien är ännu inte så välkänt på våra breddgrader, som t.ex. Toscana och Ligurien, och det är säkert inte många som har hört talas om staden Torre Canne. Men frågar du en italiensk familj, kommer de skina upp i ett stort leende, för en badsemester längs de härliga stränderna i Apulien står högt på önskelistan hos de flesta italienarna. Ofta väljer italienarna att bi på 5-stjärniga hotell, när de befinner sig på dessa kanter, men det finns lyckligtvis några förhållandevis ekonomiska alternativ, och Hotel Eden Beach Club är ett av dessa.

En riktig badort

Hotellet ligger inte mer än cirka 100 meter från stranden, så det finns goda möjligheter för att ta en simtur i havet, och om du vill göra som italienarna, så ska du naturligtvis hyra både solsängar och parasoll, och slå dig ner hela dagen. Snacks och förfriskningar kan köpas i området runt stranden. Föredrar du att njuta av tillvaron vid poolen på hotellet, går det också bra, och här har du också möjlighet att hyra solsängar och parasoll. Det finns en barnklubb till familjens minsta medlemmar, och vem vet - kanske lär de sig prata italienska innan de ska hem igen. Det finns naturligtvis en reception och restaurang på hotellet, och har du behov av råd och vägledning, kan du alltid vända dig till personalen. Personalen hjälper dig gärna med i stort sätt allt, också om du vill hyra en cykel. Ankommer du i bil, vilket vi rekommenderar, finns parkeringsmöjligheter i näreten, mot betalning.

Åk på äventyr i området

Med bil är det lätt att åka iväg på utflykter i området, och Apulien har otroligt många spännande saker att bjura på. Den närmsta större staden är Fasano, som ligger cirka 10 km från kusten. Den är absolut värd ett besök, och kör du bara en liten bit längre, ankommer du till både Cisternino, Locorotondo och pärlan över dem alla - Alberobello, som är känd i hela världen på grund av deras speciella trulli-hus. Endast 30 km från hotellet hittar du de fantastiska grottorna, Grotte di Castellana, som är de största och mest intressanta i hela Italien. Du kan välja mellan två turer, och vi vill helt klart rekommendera den längsta på 3 timmar, där du kommer ändå in i den vita grottan - en upplevelse du sent kommer att glömma.

Rum med balkong

Hotellet har 87 bekväama rum, som alla är fint men enkelt inredda. De har alla en liten balkong eller terrass, telegon, satellit-TV, wifi och badrum med dusch och hårfön.

 
 
search map