Hotell i Monopoli i Apulien

Bellavista suites

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Monopoli är en historisk liten kuststad, precis mellan Bari och Brindisi i den soliga regionen Apulien (Italiens "klack"). Staden är full av autentisk, syditaliensk charm, och om du reser hit på sommaren, kommer du att uppleva att livet börjar först efter klockan 20 då temperaturen fallit något. På den tidpunkten blir staden mycket livlig och det är gott om folk i butikerna, på restaurangerna och på barerna. Folk i Molopoli är mycket vänliga. Stadens gamla centrum är fullt med historia, och det det är en härlig plats att strosa runt i. Glöm inte att besöka katedralen, som är en positiv överraskning.

Njut av livet, endast en minut från en vacker strand

Under dagstimmarna kommer du säkert spendera långa stunder på en av de härliga stränderna i området, eller - när du bor på Bellavista Suites - bara njuta av solen i din liggstol. Bellavista Suites Bed & Breakfast ligger i Monopolis bilfria zon, och den närmsta offentliga parkeringen ligger 200 meter bort. Restauranger, barer och butiker ligger endast ett stenkast bort, så du behöver inte planera in mycket mer än ren avslappning på programmet.

Bellavista Suites Bed & Breakfast ligger bokstavligen 1 minut från stranden, och har drivits av familjen Perricci i 70 år. Vad gäller gästfriheten, ger gästerna höga omdömen till stället. Nyckeln till hotellets succé, är troligen elegansen och den lyxiga känsla, i kombination med enkelheten och den personliga uppmärksamheten varje gäst får, som gjort hotellet så populärt. Det är inte det billigaste stället att bo på i Italien, men det råder inga tvivel om att du kommer få med dig några härliga minnen härifrån hem i resväskan.

Läs mer om Bellavista suites

Suiter i toppklass

Bellavista Suites är ett mycket litet ställe, med endast 4 charmiga suiter, alla inredda med vackra pastellfärgade möbler, vackra stenloft och marmorgolv. Allt du har behov av, och kan förvänta dig, finns här: aircondition, gratis wifi, satellit-TV (SKY), minibar, skrivbord, balkong och direkt tillgång till terrassen, samt ett badrum med bubbelbad.

Läs om rummen på Bellavista suites

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map