Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Balcone al Mare Piccolo

 
Balcone al Mare Piccolo är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone al Mare Piccolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone al Mare Piccolo är en charmig lägenhet belägen nära Porta Vecchia stranden i Monopolis historiska centrum. Lägenheten har utsikt över havet och bukten då dess fönster blickar ut mot den gamla stadsmuren. På kort gångavstånd finner man affärer och flera matställe.

Tvårumslägenhet med 3/4 bäddar (2:a vån. med loft):
- Lägenheten är ca. 55 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng som har tillgång till loft med en enkelsäng. I uppehållsrummet finns en bäddsoffa som kan ställas i den breda entrén. Det finns också ett badrum med toalett och dusch, hårtork och tvättmaskin. Lägenheten är även utrustad med TV och aircondition.

Läs mer om Balcone al Mare Piccolo

Lägenheten ligger i samma hus som Balcone al Mare Grande och Terrazza al Mare Smeraldo vilket ger stora familjer och sällskap som reser tillsammans möjlighet att välja alla tre lägenheterna för att på så vis bo samlat i samma hus mitt i det genuina centrum.

Dölj texten
 
 
search map