Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Balcone al Mare Grande

 
Balcone al Mare Grande är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone al Mare Grande är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone al Mare Grande är en charmig lägenhet belägen nära Porta Vecchia stranden i Monopolis historiska centrum. Lägenheten har vacker utsikt över havet och bukten, med kort avstånd till affärer och restauranger.

Tvårumslägenhet 4/5 sovplatser (2:a vån. med loft):
- Lägenheten är ca. 60 m² och består av uppehållsrum med kokvrå varifrån man har tillgång till loftet med dubbelsäng och utdragbar säng. Det finns ännu ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns dessutom en tvättmaskin, TV, aircondition och fransk altan med havsutsikt (ej sittbar).

Läs mer om Balcone al Mare Grande

Lägenheten är perfekt för par och familjer som vill bo i en trevlig stad. På grund av loftet rekommenderar vi inte familjer med barn under 5 år att bo här. Loftet är inte heller lämpligt för gångsbesvärade gäster.

Lägenheten ligger i samma hus som Balcone al Mare Piccolo och Terrazza al Mare Smeraldo vilket ger stora familjer och sällskap som reser tillsammans möjlighet att välja alla tre lägenheterna för att på så vis bo samlat i samma hus mitt i det genuina centrum.

Dölj texten
 
 
search map