Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Antico Sottano

 
Antico Sottano är inte tillgänglig i dagsläget
Antico Sottano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna charmiga och extremt centralt belägna lägenhet ligger endast ca. 150 meter från Monopolis stämningsfulla gamla hamn. Här bor man som en äkta italienare i en av de äldsta byggnaderna i Monopolis gamla stadsdel från 1400-talet.

Huset har totalrenoverats och man har bevarat dess historiska prägel och rustika stil. Dessutom har man tillfört moderna faciliteter som gratis wi-fi, flatscreen-TV, tvättmaskin och diskmaskin. Lägenheten är rymlig för max 5 personer som kan dra nytta av det stora sovrummet och två bekväma bäddsoffor (en dubbel och en enkel) med utmärkta madrasser så man ska sova bra under sin semester.

Läs mer om Antico Sottano

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (1:a vån.):
- Lägenheten mäter 80 m² och består av rymligt vardagsrum med bäddsoffor (en enkel och en dubbel), fåtöljer, matplats, stereo, TV och DVD-spelare samt välutrustad kokvrå. Vidare finner man sovrum med dubbelsäng och utrymme för bagage. Badrummet består av toalett och dusch med maxhöjd av ca. 185 cm så längre personer får huka sig när man duschar.

Vi rekommenderar lägenheten åt par och unga människor som vill bo centralt i en stämningsfull stad. Även äldre människor kan med fördel välja denna lägenhet då det finns få trappsteg och man har gångavstånd till allting. Dock vill vi poängtera att det är mycket liv och rörelse här under sommarens mest hektiska månad, augusti då många italienare själva håller semester.

Dölj texten
 
 
search map