Semesterbostad i Mattinata i Apulien

Resort San Matteo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i en stor olivlund under den syditalienska himmel ligger Resort San Matteo och lockar med en fridfull placering och en stor pool. Här härskar stämning av sommarsemester bland de många semesterlägenheterna och gångavstånd till en skön privat strand (ca. 200 m) med exotisk strandbar efter thailändska föreskrifter.

Mitt mellan natur, hav och stad

I detta sköna och genuina landskap i Nationalparken Gargano ligger den vitkalkade staden Mattinata i en dal som förbinder sig med havet. Mellan havet och staden på denna sluttning med bergen i bakgrunden och havet i förgrunden ligger olivmarker i alla riktningar. Från Resort San Matteo har man inte havsutsikt men det gör inte så mycket när havet ligger ganska få steg bort. Där finner man en bar och restaurang som är öppen från juni till september. För att komma ner till stranden korsar man en liten väg (enkelriktad) men går annars genom en olivlund.

Läs mer om Resort San Matteo

Mycket mer än bara strand

Här i området finns det oanade utflyktsmöjligheter så det är inte bara stranden som lockar. Det betyder att man med fördel kan besöka området i maj/juni och i september då dessa perioder är behagligare både sett till temperaturer och besökande. Personalen på plats rekommenderar gärna klassiska bondgårdsbesök på en närliggande masseria, vandring/cykling upp till Garganos naturreservat med vilda orkidéer i reservatet Foresta Umbra - eller varför inte besöka Garganos många gömda grottor och bukter samt städerna Vieste och Monte Sant' Angelo.

Familjevänlig resort

Stället ägnar sig fint till familjer då det inte finns stora vägar i närheten och dessutom finns det massor av underhållning vid poolen i högsäsongen. Dessutom finns det både tennis, fotboll och uthyrning av mountainbikes. Det finns hela tre matställe inom ca. 300 meter så man kan smidigt låta bilen stå när man ska till stranden eller ut och äta på kvällen, ifall man inte väljer att använda lägenheternas köksfaciliteter. Till sist finns det möjlighet att beställa frukost mot tillägg på plats. Frukosten består av cappuccino, färskpressad juice, vanlig juice, marmelader, nutella, pålägg, ost och färska croissanter.

Samtliga gäster har tillgång till gratis parkering. Internet finns men den är begränsad. Av andra faciliteter kan vi nämna tvätteri, en liten butik med egna produkter samt reception med kiosk och slutligen en poolbar som är öppen till sent om kvällen - och en strandbar som är öppen till ca. kl. 19:00.

Läs om lägenheterna på Resort San Matteo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Rekommendationer till dig

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Hotel Poggio degli Ulivi

Rodi Garganico, Apulien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map