Hotell i Mattinata i Apulien

Hotel Villa Scapone

Havsutsikt för hela slanten... Bländande utsikt till stranden Mattinatella (eller Fontana delle Rose)
 
Hotel Villa Scapone är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Scapone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Mattinata här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Scapones största merit är att gästerna mycket motvilligt reser härifrån efter avslutad vistelse! Hotellet är nämligen välsignat med en absolut betagande havsutsikt och ett fint urval av lockade faciliteter, däribland pool. Ja, Hotel Villa Scapone väcker jubel.

Exotiska omgivningar - för par

På Gargano-halvöns dramatiska kuststräcka mellan Vieste (30 km) och Mattinata (10 km) ligger Hotel Villa Scapone på den rätta sidan av kustvägen ut mot havet. Hotellet vetter mot sydöst och njuter av solen fram till slutet av eftermiddagen. Ögonen möter även kritväggarna och de fina stränderna nere vid Mattinatella, som ligger ca. 1,5 kilometer bort. Den ena av de två stränderna är tillgänglig och erbjuder strandservice, parkeringsmöjligheter och uthyrning av jollar.

Läs mer om Hotel Villa Scapone

Hotel Villa Scapone rekommenderas i första hand åt par (som reser utan barn) då romantiken står i fokus, placeringen är brant och möjligheterna för extra sängar i rummen är små. Dessutom prisar hotellet lugn och ro för sina gäster.

Lyxig utstrålning

Hotellet utstrålar en viss lyx, framför allt utomhus. Många av trädgårdsmöblerna och solstolarna är i fin design, poolen har poolbar och jacuzzi, hängmattor och solterrasser inbjuder till avkoppling och till sist är havsutsikten fullständigt fängslande. Dessa element skulle kunna bidra till en ännu högre klassificering från In-Italias sida men då enstaka inomhus område inte utstrålar samma lyx och flera av rummen är lite enklare inredda har vi valt att klassificera hotellet till 4 solar. Observera att den branta placeringen gör att man bl.a. har en brant promenad på ca. 100 meter uppe från receptionen och ner till poolen. Av andra utomhusfaciliteter kan vi nämna gratis parkeringsplats till varje rum.

Fantastisk utsikt

I barområdet kan du njuta av en drink samtidigt som du blickar ut över havet och horisonten. Här är känslan nästan att du befinner dig på en yacht, medan solen går ner. I anslutning till baren finns frukostrestaurangen där frukosten serveras som buffé. Förutom baren och frukostrestaurangen finner du invändigt receptionen med soffor och wi-fi samt rum med öppen spis och internet-point. Det finns även ett litet gym.

Rummen på Hotel Villa Scapone

Standardrum med terrass

Dessa standardrum ligger antingen i huvudbyggnaden eller i små självständiga enheter mellan huvudbyggnaden och poolen. De har alla terrass som dock kan variera i storlek. Terrassen är möblerad och om storleken tillåter det finns det antingen solstolar eller hängmatta. Alla rum är utrustade med aircondition, LCD-TV (med satellitkanaler), minibar och badrum med toalett och dusch. Det finns ej plats för extra sängar.

Standardrum med terrass och havsutsikt

Dessa standardrum ligger antingen i huvudbyggnaden eller i små självständiga enheter mellan huvudbyggnaden och poolen. De har alla terrass och havsutsikt men observera att terrassen kan variera i storlek och även utsikten. Vissa rum kan därför ha utsikt från sidan eller något lättare begränsad av träd. Terrassen är möblerad och om storleken tillåter så finns det antingen solstolar eller hängmatta. Alla rum är utrustade med aircondition, LCD-TV (med satellitkanaler), minibar och badrum med toalett och dusch. Enstaka enda rum har plats för enc eller två extrasängar.

Superiorrum med terrass och havsutsikt

Dessa superiorrum ligger antingen i huvudbyggnaden eller i små självständiga enheter mellan huvudbyggnaden och poolen. De har alla terrass och havsutsikt men observera att terrassen kan variera i storlek och även utsikten. Vissa rum kan därför ha utsikt från sidan eller något lättare begränsad av träd. Terrassen är möblerad (och större än standardrummens) och om storleken tillåter så finns det antingen solstolar eller hängmatta. Dessa rum har dessutom jacuzzi (i huvudbyggnaden i badrummet medan rummen i de övriga enheter har det på terrassen). Alla rum är utrustade med aircondition, LCD-TV (med satellitkanaler), minibar och badrum med toalett och dusch / badkar. Ett av rummen har plats för en eller två extrasängar.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Villa Scapone

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Scapone som ligger i Apulien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Scapone. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Hotel Villa Scapone

Slitet

Service från In-Italia är som vanligt oklanderlig.
Villa Scarpone ÄR slitet och skulle inte har fler än 2 stjärnor.
Personal och läge kan man inte klaga på, men själva hotellet är slitet och har haft sin storhetstid. De skriver att de har gym, det har de också, men jag skulle inte röra något förrän det tvättats med högtryckstvätt. Det mest irriterande är deras sätt att spara på strömmen. Nyckeln till rummen satt ihop med kortet till strömmen med ståltråd, det kostade ett par byxor som revs samman, så att man inte kunde ha på aircondition medan man t.ex. åt i restaurangen och ville låsa dörren när man fick. Och det gör man alltid i Italien. När man kom tillbaka till rummet var det MYCKET mörkt eftersom man hade nyckeln till ström i fickan. Det är så mycket sol på stället, så varför sätter man inte in solceller med censorer så att gästerna kan se och inte behöver ramla och skrapa upp knäna?

Jag tror inte att huvuddörrarna hade fått någon olja de senaste 10 åren, och det putsade murverket behövde också målas.

Vi hade beställt rum UTAN spabad, men fick det ändå för på terrassen stod ett spabad som inte fungerade. Det tror jag i alla fall inte det gjorde för man hade försökt täcka det med ett skynke för att täcka den bruna vätskan som låg i botten. Jag förstår inte varför man inte tar bort ett sådant defekt spabad när det uppenbart inte kan användas.

Ros till läget och personalen.

Läs mer

Vidunderlig utsikt

När man ska köra till hotellet så gäller det att hålla utsikt efter skylten. Kommer du från Mattinatahållet så har du en skarp högersväng före en rejäl nerförsbacke. Kommer du från Viestehållet så går det knappt att komma ner till hotellet utan att först backa in på mötande körriktning för att komma ner i den branta nerförsbacken – verkligen en skarp kurva, jösses!
Hotellet ligger lite som i ett stup kan man säga. Det är som sagt en rejäl nerförsbacke ner till huvudbyggnaden. Väl inne i receptionen får man ett varmt och trevligt mottagande. Vi bodde i huvudbyggnaden där vi hade ett fantastiskt fint rum med en jätte-jättefin terass med solstolar och hängmatta. Utsikten från rummet var magisk, för att inte tala om utsikten när man duschade – hela medelhavet, wow!
Vi åt på hotellets utmärkta restaurang två av kvällarna. Borden är passerade i små alkover, nästan lite chambre separee med utsikt ut över havet. Servicen är utmärkt, rimliga priser och maten utsökt.
Hotellets frukost är långt över italiensk standard, även den intas i alkoverna med utsikt över havet.
Hotellets pooler ligger väldigt vackert, om man uppskattar lugn och ro och poolbad så är det helt perfekt. Vill man bada i havet så finns ingen strand i anknytning till hotellet utan endast en badstege.
Det känns om att hotellet är perfekt för par, dels pga av de avskilda alkoverna vid middag och frukost men även för att hotellet ligger väldigt avlägset och isolerat. Det finns inget att promenera till efter intagen middag, man blir rätt låst.
Vi stannade tre nätter och trivdes utmärkt. Efter två dagar kände vi dock att det fick räcka med isolering och begav oss till den närliggande staden Mattinata och intog middag där. Väldigt spännande att köra serpentinvägar mitt i natten.

Läs mer

Super skönt ställe!

Man hittar lugn och ro på detta hotell, som ligger helt fantastiskt och bilderna motsvarar verkligheten. Vi ankom sent till hotellet på kvällen och togs vänligt emot av Tonino, som gjorde en bra insats för att få oss till att känna oss som hemma. Tack till Tonino! Det finns så många fina oaser på hotellet och utsikten är helt fantastisk. Har helt klart lust att återvända, kanske i kombination med en vistelse på ett annat ställe. Maten är dyr jämfört med det man får. Servicen är i toppklass. Man skall inte vara gångbesvärad eftersom hotellet ligger i flera nivåer. Det är en liten bit till "stadsliv" och man kör till hotellet längs bergvägar.

Läs mer

Villa Scapone

Underbart ställe med fantastik havsbad och vackert område.
Trevlig och serviceinriktad personal

Läs mer

Charlotte och Lasse från Frederiksberg bodde på Hotel Villa Scapone i Mattinata

Resan till Villa Scapone var fantastiskt. Det var lätt att ta sig från flygplatsen i Rom och södra Italien. Men utan en bil skulle det förmodligen ha varit svårt;) Hotellet helt levt upp till förväntningarna och jag har redan rekommenderat många att åka på semester där. Vi hade hyrt en överlägsen rum som var belägen i huvudbyggnaden. Fantastisk utsikt från balkongen med utsikt över havet på alla sidor. Balkongen var enormt och innehöll både hängmatta, solstolar och bord + stolar. Helt fantastiskt! Vi tillbringade hela dagen vid poolen, helt ostört när vi var förmodligen lite av säsongen. Men tystnaden var vackra och var definitivt bra för vyn och lyxiga förhållanden. Personalen är trevlig och hjälpsam och frukosten riktigt läcker. Vi valde att gå till Mattinata de flesta kvällar och äta, både eftersom det var billigare, men också på grund av att urvalet på hotellet är relativt liten, och de flesta av fiske genre;) Mattinata är verkligen trevligt och det finns några bra restauranger och glassbarer. ;)

Vi hade en vecka i paradiset och kommer utan tvekan att återvända när tillfälle presenterar sig själv.

Läs mer

Gitte fra Hårlev boede på Hotel Villa Scapone i Mattinata

Vi kom lite efter lunchtid, blev tilldelade våra rum direkt och efter en rundtur på platsen, kunde vi ta den första måltiden på terrassen med den mest fantastiska vyn (som var den som vi hade kört för) och kunde se att bilderna är inte ljuger
Villa Scapone är en plats där du kan njuta av tystnaden (särskilt efter Neapel buller) slappna av och äta bra mat. Personalen är otroligt vänliga och hjälpsamma .

Läs mer
 
search map