Hotell i Mattinata i Apulien

Hotel Villa Scapone

Havsutsikt för hela slanten... Bländande utsikt till stranden Mattinatella (eller Fontana delle Rose)
 
Hotel Villa Scapone är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Scapone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Mattinata här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Scapones största merit är att gästerna mycket motvilligt reser härifrån efter avslutad vistelse! Hotellet är nämligen välsignat med en absolut betagande havsutsikt och ett fint urval av lockade faciliteter, däribland pool. Ja, Hotel Villa Scapone väcker jubel.

Exotiska omgivningar - för par

På Gargano-halvöns dramatiska kuststräcka mellan Vieste (30 km) och Mattinata (10 km) ligger Hotel Villa Scapone på den rätta sidan av kustvägen ut mot havet. Hotellet vetter mot sydöst och njuter av solen fram till slutet av eftermiddagen. Ögonen möter även kritväggarna och de fina stränderna nere vid Mattinatella, som ligger ca. 1,5 kilometer bort. Den ena av de två stränderna är tillgänglig och erbjuder strandservice, parkeringsmöjligheter och uthyrning av jollar.

Läs mer om Hotel Villa Scapone

Hotel Villa Scapone rekommenderas i första hand åt par (som reser utan barn) då romantiken står i fokus, placeringen är brant och möjligheterna för extra sängar i rummen är små. Dessutom prisar hotellet lugn och ro för sina gäster.

Lyxig utstrålning

Hotellet utstrålar en viss lyx, framför allt utomhus. Många av trädgårdsmöblerna och solstolarna är i fin design, poolen har poolbar och jacuzzi, hängmattor och solterrasser inbjuder till avkoppling och till sist är havsutsikten fullständigt fängslande. Dessa element skulle kunna bidra till en ännu högre klassificering från In-Italias sida men då enstaka inomhus område inte utstrålar samma lyx och flera av rummen är lite enklare inredda har vi valt att klassificera hotellet till 4 solar. Observera att den branta placeringen gör att man bl.a. har en brant promenad på ca. 100 meter uppe från receptionen och ner till poolen. Av andra utomhusfaciliteter kan vi nämna gratis parkeringsplats till varje rum.

Fantastisk utsikt

I barområdet kan du njuta av en drink samtidigt som du blickar ut över havet och horisonten. Här är känslan nästan att du befinner dig på en yacht, medan solen går ner. I anslutning till baren finns frukostrestaurangen där frukosten serveras som buffé. Förutom baren och frukostrestaurangen finner du invändigt receptionen med soffor och wi-fi samt rum med öppen spis och internet-point. Det finns även ett litet gym.

Rummen på Hotel Villa Scapone

Standardrum med terrass

Dessa standardrum ligger antingen i huvudbyggnaden eller i små självständiga enheter mellan huvudbyggnaden och poolen. De har alla terrass som dock kan variera i storlek. Terrassen är möblerad och om storleken tillåter det finns det antingen solstolar eller hängmatta. Alla rum är utrustade med aircondition, LCD-TV (med satellitkanaler), minibar och badrum med toalett och dusch. Det finns ej plats för extra sängar.

Standardrum med terrass och havsutsikt

Dessa standardrum ligger antingen i huvudbyggnaden eller i små självständiga enheter mellan huvudbyggnaden och poolen. De har alla terrass och havsutsikt men observera att terrassen kan variera i storlek och även utsikten. Vissa rum kan därför ha utsikt från sidan eller något lättare begränsad av träd. Terrassen är möblerad och om storleken tillåter så finns det antingen solstolar eller hängmatta. Alla rum är utrustade med aircondition, LCD-TV (med satellitkanaler), minibar och badrum med toalett och dusch. Enstaka enda rum har plats för enc eller två extrasängar.

Superiorrum med terrass och havsutsikt

Dessa superiorrum ligger antingen i huvudbyggnaden eller i små självständiga enheter mellan huvudbyggnaden och poolen. De har alla terrass och havsutsikt men observera att terrassen kan variera i storlek och även utsikten. Vissa rum kan därför ha utsikt från sidan eller något lättare begränsad av träd. Terrassen är möblerad (och större än standardrummens) och om storleken tillåter så finns det antingen solstolar eller hängmatta. Dessa rum har dessutom jacuzzi (i huvudbyggnaden i badrummet medan rummen i de övriga enheter har det på terrassen). Alla rum är utrustade med aircondition, LCD-TV (med satellitkanaler), minibar och badrum med toalett och dusch / badkar. Ett av rummen har plats för en eller två extrasängar.

Dölj texten
 
 
search map