Villa i Marina di Marittima i Apulien

Pajara di Nelly

 
Pajara di Nelly är inte tillgänglig i dagsläget
Pajara di Nelly är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marina di Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Parkera bilen längs den vackra kustvägen under bambutaket. Gå sedan ner några trappsteg och kliv in genom ytterdörren. Här börjar din magiska familjesemester med utsikt över medelhavet.

Semestra i ett vackert traditionellt hus i ett par dagar där charmen är närvarande i varje ögonblick. Det här är platsen för dig som söker medelhavscharm mer än lyx. Pajara di Nelly har en fantastisk terrass där du ser ut över det vackra blå medelhavet. Det här lilla huset erbjuder ett vackert läge och nog med plats för att leva bekvämt med din familj på din semester i vackra Apulien.

God smak och traditionell arkitektur

Du kommer utan tvivel bli överraskad över hur fina och dekorativa element som finns i huset. Här avspeglar sig havets blå färg i keramiken och skapar en magisk effekt. Trippelrummet som är byggt under ett stenvalv som bara har ett litet fönster, är smakfullt inrett och även det svalaste rummet där värmen hålls utanför. Ägarna har varit mycket uppfinningsrika när de inredde huset, med full respekt för den unika arkitekturen. Det här kommer du att gilla! Bli herre över ett historiskt hus, där god smak och utsikt inte kommer vara något du saknar.

Läs mer om Pajara di Nelly

Villan på Pajara di Nelly

Villa Pajara di Nelly for 5 personer

Villa Pajara di Nelly är cirka 50 kvm inuti och cirka 470 kvm utomhus. Huset har två sovrum. Ett dubbelrum och ett trippelrum, samt två badrum med toalett och dusch. Huset har också två utomhusduschar. Det finns också en matsal, ett kök, en altan som är möblerad med bord och stolar och är precis framför havet. Det finns även en takterrass som är perfekt för den som vill sola. Observera att huset har flera steg som inte är särskilt lämpliga för små barn eller rörelsehindrade.

Dölj texten
 
 
search map