Semesterbostäder & hotell i Marina di Marittima

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Naturen kommer aldrig sluta att överraska dig här! Utforska en liten del av Salento- kusten. Orörda Marina Marittima erbjuder en lugn semester i fantastisk natur med närhet till många kända badstränder i Salento. Marina di Leuca, Otranto och Gallipoli ligger alla inom 50 km bort.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

En klippig kust med fantastiska vikar

Marina di Marittma är en vacker klippig kustlinje med ett kristallklart hav, nästan som ett fönster ner mot havsbottnen. Längs kusten kan du utforska de små stigarna som leder till idylliska och gömda vikar som är dolda bakom den magnifika vegetationen.

Aquaviva


Marina Marittima är känd för sin strand Aquaviva, som på sin djupaste punkt är 200 m och som går att nås till fots via en stig. När du badar här, kommer du att känna att det är svalare i vattnet på vissa ställen. Detta beror på de djupa källorna längst ner i vattendjupet. Den turkosa färgen och skuggan från träden, kombinerat med doften av havet gör detta till en unik och underbar plats. Du kan parkera din bil på toppen av berget, där det finns en parkeringsplats.

Praktisk information


Här finns inga restauranger, då det här verkligen är en vild och naturlig plats. Men om du tar dig ca 2 km bort kommer du att finna den första restaurangen i Castro och även i Marittma centrum. I staden Marittima finns även en liten butik.

Läs mer om Marina di Marittima

Dölj texten
 
 
search map