Semesterbostad i Mancaversa i Apulien

Villini La Caletta

 
Villini La Caletta är inte tillgänglig i dagsläget
Villini La Caletta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Mancaversa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Önskar ni bo i första raden ner till den fantastiska lagunen med sandstrand och klippor? La Caletta ligger i Marina di Mancaversa på den vackra kuststräckan mellan Santa Maria di Leuca och Gallipoli, bara 12 km från Gallipoli.

Här kan man bo i frid och ro långt från bullrig traffik. Här finns 12 flotta lägenheter i exotisk miljö med agaver och andra sydlänska plantor. I närheten finns ett affärscenter, lekland och sportfaciliteter så som tennis och fotboll.

Läs mer om Villini La Caletta

Trerumslägenhet med 4/6 personer:
- Lägenheterna ligger på bottenplan och består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två (passar bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar eller våningssäng samt badrum med WC och dusch. Varje lägenhet har en parekringsplats.
Trerumslägenhet Villino i två familjshus med 6 sovplatser (med havvänd terrass / balkong):
- Dessa lägenheter ligger på ett plan och består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två (passar bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med WC och dusch och havsvänd terrass och parkeringsplats.

Dölj texten
 
 
search map