Semesterbostad i Locorotondo i Apulien

Sotto Le Cummerse

Suite Jacuzzi i suiten
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I den stämningsfulla staden Locorotondo som ligger i ett naturskönt område i Apulien finner man dessa charmigt och stilrent inredda lägenheter. Den exotiska Itriadalen tittar fram mellan husen och sätter lokal krydda på atmosfären.

Du bor i Locorotondo

Sotto le Cummerse är så kalladet ”diffusa” suiter/lägenheter vilket i praktiken betyder att de inte ligger i samma byggnad utan utspridda i flera antika och stämningsfulla hus i staden. Check-in sker dock alltid i receptionen vid en av portarna till Locorotondos antika centrum medan frukosten (enkel) serveras i en mysig bar i centrum.

Läs mer om Sotto Le Cummerse

Genuint, lokalt, äkta och orginalt

Önskar man få en alldeles extra stämningsfull semester och verkligen njuta av det bästa södra Italien har att erbjuda är detta ett ypperligt val av boende. Lägenheterna (9 st) är alla ytterst stämningsfullt inredda med all modern komfort samtidigt som man bevarat den gamla stilen ”arte povera”. Möblerna är i trä medan väggarna går i vitt med vackra målningar på väggarna.

Vänlig personal och flera service-tjänster

Bland övriga service-faciliteter kan Sotto le Cummerse och deras trevliga personal erbjuda transfer till och från flygplats, barnpassning, cykeluthyrning, utflykt på cykel med lunch på landet, tvätteri, room-service (frukost) samt andra utflykter som bokas i receptionen.

Talrika utflyktsmöjligheter

Apulien är en otroligt spännande region vilket gör Locorotondo till en utmärkt utgångspunkt för de som vill bo i en stämningsfull stad samtidigt som man har nära till flera spännande utflyktsmål. Vi kan rekomendera städerna Ostuni (”den vita staden”), Alberobello med de klassiska Trullo-husen samt de fina stränderna utmed kusten där städer som Polignano a Mare och Monopoli är riktiga pärlor.

Junior, deluxe eller suite

Det finns tre olika typer av lägenhet att välja mellan. Inredningen är charmig och rustik. Junior tar 2 personer och ligger på bottenplan. Deluxe tar 2 personer och kan även ligger en trappa upp. Några är i två plan. Balkong kan förekomma. Suite tar 4 personer och är fördelad på två plan. Balkong eller terrass kan förekomma.

De har alla ett pentry och badrum med dusch. Faciliteterna är sar-TV, hårtork, luftkonditionering, kassafack, wi-fi och litet kylskåp/minibar.

Läs om l√§genheterna på Sotto Le Cummerse

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map