Semesterbostad i Lido Marini i Apulien

Arco del Saracino Resort

 
Arco del Saracino Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Arco del Saracino Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Apulien här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Arco del Saracino Resort är ett färgglatt och nybyggt semesterparadis som ligger på kort avstånd (ca. 300 meter) från några av Italiens bästa stränder. Det är en hel arabisk inspirerad landsby med palmer och små gränder medan byggnaderna lyser i klara färger, har platta tak och påminner om en kulissby (både på gott och ont).

Här befinner vi oss ca. 15 km från Santa Maria di Leuca - Apuliens sydligaste punkt, eller stövelns häl om man så vill. Här på den Joniska kusten har man kilometervis av vackra sandstränder och beger man sig de få km över till den Adriatiskakusten så möts man av en malarisk bukt med både klippor och stränder.

Läs mer om Arco del Saracino Resort

På resorten finns det 188 lägenheter och ett stort poolområde samt en barnpool med jacuzzi sidan om. Lägenheterna har p-plats, satellit-TV, aircondition, telefon, kokvrå och badrum. De flesta av lägenheterna på andra våningen har havsutsikt men detta kan vi inte garrantera alla gäster. Sidan om stället finner man dessutom ett antal villa-lägenheter i samma inredningsstil och med tillgång till samma faciliteter som lägenheterna.

På stället finns det dessutom reception, restaurang, bar, amfiteater, sportområde med fotboll, tennis och lekplats. Både under dagtimmarna och kvällen arrangeras det underhållning i sommarperioden, som man oftast ser på italienska resorts. Mot betalning kan man deltaga i guidade turer, båttur till grottorna och dykning. Den offentliga stranden ligger 300 meter bort och den privata 1.400 meter bort.

Lägenheterna på Arco del Saracino Resort

Tvårumslägenhet typ S med 4 sovplatser (1:a eller 2:a vån.)

Lägenheterna är på ca. 35 m² och består av uppehållsrum med kök och bäddsoffa (kan väcklas ut till en våningssäng), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt egen trädgård eller terrass.

Tvårumslägenhet typ Muró med 4+1 sovplatser (1:a vån.)

Lägenheterna är på ca. 35 m² och ligger alla på första våningen. De består av uppehållsrum med kök och dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt egen trädgård eller terrass. OBS: Denna typ av lägenhet ligger på den andra sidan om vägen i förhållande till poolen och därför ska man räkna med att man ska gå över vägen för att komma till poolområdet.

Trerumslägenhet typ Muró med 6 sovplatser (1:a vån.)

Lägenheterna är på ca. 60 m² och ligger alla på första våningen. De består av uppehållsrum med kök och dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt egen trädgård eller terrass. OBS: Denna typ av lägenhet ligger på den andra sidan om vägen i förhållande till poolen och därför ska man räkna med att man ska gå över vägen för att komma till poolområdet.

Dölj texten
 
 
search map