Semesterbostad i Lecce

Segreta L'Incontro

 
Segreta L'Incontro är inte tillgänglig i dagsläget
Segreta L'Incontro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lecce här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Segreta L'Incontro ligger i centrala Lecce på kort avstånd från den vackra domkyrkan. Dessa två lägenheterna ligger bredvid varandra på första våningen ut mot Vico San Giusto som är en smal gata med lite trafik som dock hörs när den kör förbi. Caféer, matställe och butiker finner man på korta gångavstånd.

Enrumslägenhet med 2 sovplatser:
- Lägenheten är enkelt möblerad och består av ett stort allrum med två enkelsängar som ev. kan samlas till en dubbelsäng, litet kök med matbord och kylskåp samt badrum med toalett och dusch samt en elektrisk varmvattenbehållare på 50 liter. Den fina valvade taket i sten får inte så mycket ljus av den enda dörr som finns i lägenheten. Lägenheten är dock utrustad med både TV och aircondition.

Läs mer om Segreta L'Incontro

Då detta är en medeltidsbyggnad ska man vara uppmärksam på att inomhus klimatet kan verka innestängt i en tid och detta beror på de ständigt ändrade luftfuktigheten i luften.

Dölj texten
 
 
search map