Omdömen från La Corte dei Morosini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Corte dei Morosini

Läs personliga omdömen av La Corte dei Morosini som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Corte dei Morosini. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av La Corte dei Morosini

Mycket fin lägenhet. Värdparet är mycket trevliga och hjälpsamma.

La Corte dei Morosini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Corte dei Morosini
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (1:a vån.)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig lägenhet med fantastiskt läge

Det är helt och hållet som att vara i ett privat hem, men kanske inte ägnat till små barn då det finns mycket pynt i lägenheten.

Läget i centrum är fantastiskt.

La Corte dei Morosini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Corte dei Morosini
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (1:a vån.)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Susanne og familie fra Espergærde boede på La Corte dei Morosini i Lecce

Vi har haft en underbar semester i Italien, och era insatser är mycket tillfredsställande. De tre platser som vi bokat via er var alla underbara och levde upp till våra förväntningar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Ann med vänner från Åkersberga i Sverige bodde på La Corte dei Morosini i Lecce från den 29. juni till den 3. juli 2012.

Vi har haft en toppensemester, boendet var suveränt, positivt överraskade. Kanon för oss 4 medelålders kvinnor att bo i centrala Lecce, bara att ställa hyrbilen och ut att botanisera bland restaurangerna mums...... och förhållandevis billigt. Väldigt vacker att bila på västkusten av klacken, gott vin, härliga bad mm. Jag sumerar, vi hade en toppensemester, kommer gärna tillbaka till för oss outforskade södra Italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Bo med sällskap från Trollhättan i Sverige bodde på La Corte dei Morosini i Lecce från den 21. till den 23. juli 2010, innan bodde de på Garní Lo Scrigno i Pescocostanzo och på Casa Dorsi B&B i Pogliano a Mare, efter bodde de på Hotel Central i Sorrento och på La Villeta i Fiumicino.

Var staden och området trevligt? Ja var och ett ställe på sitt sätt. Har boendet levt upp till era förväntningar? Verkligen,samtliga boenden har varit riktigt bra, med plus för Pescocostanzo, Polignano a Mare och Lecce. Vänliga och hjälpsamma värdar som har gjort vistelsen mycket härlig. Har ni tips till nästkommande? Bara det att dessa platser är värda att besöka, varje plats har sina guldkorn. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Boende se ovan, om er vill vi framföra ett stort tack för att ni hjälpt till. Vi tar gärna emot en beskrivning av er upplevelse att resa med In-Italia och lägger det - med er tillåtelse - in på vår hemsida under resupplevelser... (endast med förnamn och och resperiod så att ni ska förbli anonyma). Den beskrivning ni har på vart och ett område stämmer mycket väl in, de ställen ni valt ut som boende var bättre än förväntningarna, framförallt Pescocostanzo, Polignano a Mare och Lecce, här ni verkligen träffat mitt i prick. Om ni har möjlighet att framföra ett tack till värdarna, gör det. Återkommer eventuellt senare med bilder.Vi återkommer

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Anette med familj från Södertälje i Sverige bodde på La Corte dei Morosini i Lecce från den 27. november till den 1. december 2008.

Det finns bara ett ord att säga: Kanon!
Allt från din hjälp med ombokning till fantastiskt värdpar i Lecce och en underbart charmig lägenhet. Vi kan verkligen rekommendera In Italia som researrangör.

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Mats och fru från Hässleholm i Sverige bodde på La Corte dei Morosini i Lecce från den 9. till den 11. oktober 2008. Sedan fortsatte turen till Locanda di San Martino i Matera.

Lecce jämförs inte utan skäl med Florens. De fantastiska byggnaderna lämnar ingen oberörd. Lecce är utan tvekan barockens högborg.
Lägenheten var också en stor upplevelse. Rymlig och vackert möblerad på italienskt vis. Toppmodernt kök men inte utrustat för några kulinariska utsvävningar.
Men det finns bra restauranger i närheten, Man bor nämligen på första parkett i gamla stadsdelen. Lite knepigt att hitta i enkelriktade, smala gränder. Tillfälligt kör- och P-tillstånd får man av det vänliga och hjälpsamma ägarparet. Kontakta dem före ankomst - bäst på italienska. Inget annat språk är särskilt vanligt i södra Italien.
Observera att lägenheten kan hyras med bara två sängplatser.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Sotto Le Cummerse

Locorotondo, Apulien

Terrazza Mediterranea

Monopoli, Apulien

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Rekommendationer till dig

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto, Apulien

L' Antico Camino Bed & Breakfast

Muro Leccese, Apulien

Populärt i Apulien

search map