Semesterbostad i Lecce

La Corte dei Morosini

 
La Corte dei Morosini är inte tillgänglig i dagsläget
La Corte dei Morosini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lecce här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Corte dei Morosini ligger i hjärtat av den charmiga barokstaden Lecce. Caféer och matställe finns på korta avstånd. Ankommer man till Lecce i bil så får man vid check-in ett "pass" som ger lov att parkera sin bil gratis på gården sidan om bostaden i det vackra historiska centrum.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser:
Lägenheten ligger på första våningen och är snyggt möblerad. Man kommer in via entrén till ett fint vardagsrum men valvat tak. Desstom finns det självklart kök med matplats samt utgång till en liten terrass med bord och stolar, två sammanhängande sovrum förbundna med en dörr; sovrum med med dubbelsäng och sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition och TV. Vid längre vistelse bytas sängkläderna var tredje dag.

Läs mer om La Corte dei Morosini

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av La Corte dei Morosini

Läs personliga omdömen av La Corte dei Morosini som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Corte dei Morosini. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från La Corte dei Morosini

Härlig lägenhet med fantastiskt läge

Det är helt och hållet som att vara i ett privat hem, men kanske inte ägnat till små barn då det finns mycket pynt i lägenheten.

Läget i centrum är fantastiskt.

Läs mer

Bedömning av La Corte dei Morosini

Mycket fin lägenhet. Värdparet är mycket trevliga och hjälpsamma.

Läs mer

Susanne og familie fra Espergærde boede på La Corte dei Morosini i Lecce

Vi har haft en underbar semester i Italien, och era insatser är mycket tillfredsställande. De tre platser som vi bokat via er var alla underbara och levde upp till våra förväntningar.

Läs mer

Ann med vänner från Åkersberga i Sverige bodde på La Corte dei Morosini i Lecce från den 29. juni till den 3. juli 2012.

Vi har haft en toppensemester, boendet var suveränt, positivt överraskade. Kanon för oss 4 medelålders kvinnor att bo i centrala Lecce, bara att ställa hyrbilen och ut att botanisera bland restaurangerna mums...... och förhållandevis billigt. Väldigt vacker att bila på västkusten av klacken, gott vin, härliga bad mm. Jag sumerar, vi hade en toppensemester, kommer gärna tillbaka till för oss outforskade södra Italien.

Läs mer

Bo med sällskap från Trollhättan i Sverige bodde på La Corte dei Morosini i Lecce från den 21. till den 23. juli 2010, innan bodde de på Garní Lo Scrigno i Pescocostanzo och på Casa Dorsi B&B i Pogliano a Mare, efter bodde de på Hotel Central i Sorrento och på La Villeta i Fiumicino.

Var staden och området trevligt? Ja var och ett ställe på sitt sätt. Har boendet levt upp till era förväntningar? Verkligen,samtliga boenden har varit riktigt bra, med plus för Pescocostanzo, Polignano a Mare och Lecce. Vänliga och hjälpsamma värdar som har gjort vistelsen mycket härlig. Har ni tips till nästkommande? Bara det att dessa platser är värda att besöka, varje plats har sina guldkorn. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Boende se ovan, om er vill vi framföra ett stort tack för att ni hjälpt till. Vi tar gärna emot en beskrivning av er upplevelse att resa med In-Italia och lägger det - med er tillåtelse - in på vår hemsida under resupplevelser... (endast med förnamn och och resperiod så att ni ska förbli anonyma). Den beskrivning ni har på vart och ett område stämmer mycket väl in, de ställen ni valt ut som boende var bättre än förväntningarna, framförallt Pescocostanzo, Polignano a Mare och Lecce, här ni verkligen träffat mitt i prick. Om ni har möjlighet att framföra ett tack till värdarna, gör det. Återkommer eventuellt senare med bilder.Vi återkommer

Läs mer

Anette med familj från Södertälje i Sverige bodde på La Corte dei Morosini i Lecce från den 27. november till den 1. december 2008.

Det finns bara ett ord att säga: Kanon!
Allt från din hjälp med ombokning till fantastiskt värdpar i Lecce och en underbart charmig lägenhet. Vi kan verkligen rekommendera In Italia som researrangör.

Läs mer
 
search map