Omdömen från B&B Suite 68

 
B&B Suite 68 är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Suite 68 är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lecce här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Suite 68

Läs personliga omdömen av B&B Suite 68 som ligger i Apulien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Suite 68. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Gunilla och man från Skjarpnäck i Sverige bodde på B&B Suite 68 i Lecce från den 16. till den 18. september 2012.

Vi var enormt nöjda med BB Route 68 i Lecce! Supercool inredning. Stora bra rum, bra badrum, sköna sängar, bra städning. Läget bra. Vi är nöjda med allt. (tv fungerade ej i vårt rum , vi påtalade detta , då min man blev sjuk och liggande ..
efter lagningn fungerade den ej i alla fall ..) Tv kan vi leva utan, men då den fanns i rummet är det bra om det fungerar. Tutto bene ! Och vi är såååå nöjda med er service och kontaken med er och dig Marcus.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map