Agriturismo i Ischitella i Apulien

Agriturismo La Valletta

 
Agriturismo La Valletta är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Valletta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ischitella här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo La Valletta ligger i de lugna och gröna omgivningarna med utsikt över Lesinasjön i Gargano naturpark. Här kan man se solen gå ner över vattnet, och på riktigt klara dagar kan se hela vägen till Gran Sasso berget.

Franco som äger och driver stället, flyttade hit med sin familj och systerns familj efter många år som tysklärare på den lokala högskolan samt akvarellmålare. Idag uttrycker han sin konstnärliga skicklighet i köket, varje dag finns här nya specialieter, oftast med utgångspunkt från den egna produktionen, som han gärna förbereder.

Läs mer om Agriturismo La Valletta

Det är framförallt två saker som gör denna gård till ett avslappnande ställe. Utsikten har vi redan nämnt. Så är det också swimmingpoolen. Den är superstor, och en av de få swimmingpooler på en agriturismo, var man verkligen kan simma eller slappna av i vattenmassageområdet. Rundom bassängen finns det en bred solterrass med solstolar och parasoller samt en liten bar med eget rum och terrass, var bland annat frukost serveras.

Restaurangen ligger i en byggnad för sig själv och är omgiven av terrasser, var gästerna kan sitta om sommaren. Matsalen är trevlig, här finns bland annat ett enormt rum med öppen spis, var elden tänds och gästerna kan samlas om kvällarna, kanske med ett glas av gårdens egen grappa. Varje dag är här en ny meny med flera rätter. Ni avtalar själva med Franco vid frukosten om ni önskar äta på stället även på kvällen.

Gårdens 13 rum är mycket rymliga och ganska simpelt inredda, då ägarna tänkt att gästerna kommer hit för att slappna av snarare än för att vli överrösta med pynt. Förutom Francos egna akvareller finns här sköna sängar, skrivbord och klädskåp samt badrum med toalett och dusch. De vätter alla in mot dalen, som går från simbassängen ned till vattnet. Det finns ingen TV på själva rummen, men du kan se viktiga sportsändningar (eller väderprognosen) i det gemensamma rummet vid baren.

Önskar du lugn och ro, samtidgt som du önskar att bo nära flera olika utflyktsmål (Peschici, Vieste, Mattinata, Monte Sant'Angelo, de fina dalarna i Gargano naturreservat och Tremiti-öarna ute i vattnet), så är detta verkligen en god möjlighet. Kommer du hit med barn, så har de gott om möjligheter att springa runt, simma eller spela fotboll eller tennis på själva stället. För de vuxna finns det god mat o gott vin till förnöjelse.

Dölj texten
 
 
search map