Omdömen från Trulli Antichi

 
Trulli Antichi är inte tillgänglig i dagsläget
Trulli Antichi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gioia del Colle här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Trulli Antichi

Läs personliga omdömen av Trulli Antichi som ligger i Apulien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Trulli Antichi. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Trulli Antichi

Trulli Antichi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Trulli Antichi
Villa med 8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet
Helene med familj från Beddingestrand i Sverige bodde på Trulli Antichi i Gioia del Colle från den 27. augusti till den 3. september 2011.

Det var kort sagt en perfekt vecka i Apulien. Trulli Antichi kunde bara inte vara bättre och mysigare.

Helt underbara små trullihus som vi älskade alla 8 dvs inkl den lilla snart 2-åringen. Inredningen var helt tillräcklig. Det kan ju inte vara mycket mer garderober o dyl. på den lilla ytan, men charmen och närheten man hade till allt och alla hela tiden uppvägde mer än väl. Just närheten till allt och alla var nog det som gjorde att vår familj kom att gilla det här huset mer än det vi tidigare bott i vid tre tillfällen.

Poolen låg några meter från köket så den som fixade mojitos!!! var med soldyrkarna hela tiden etc. Trädgården var absolut underbar liksom poolen. Uteplatserna perfekta för alla ändamål från sovstunden för den lilla till middagarna på kvällarna. Sol omväxlande med skuggan under de fantastiska olivträden.

Allt var otroligt välskött och trivsamt. Förtjusande familj som ägde huset och som verkligen gjorde sitt yttersta för att vi skulle trivas. Ja, som du förstår så är vi otroligt nöjda. Vi har naturligtvis fantastiskt fina bilder och vi kan skicka ett urplock om du är intresserad.

Återstår bara att tacka för din rekommendation av det här huset som vi sannolikt kommer att vilja återvända till.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map