Villa i Gioia del Colle i Apulien

Trulli Antichi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villan består av 11 olika kägelhus (trulli) och är helt nyrenoverad men ytterst smakfullt inredd med charm och material enligt traditionen i regionen Apulien.

Härlig trädgård

Fastigheten är omgiven av en stor vacker trädgård med växter, vackra olivlundar och gräsplaner. Trädgården ligger skönt och är utrustad med med stort stenbord där man kan njuta av måltiderna i skuggan samt den sköna poolen (14 x 7 m).

Läs mer om Trulli Antichi

Välj bland flera utflykter

Villans placering är utmärkt i förhållande till motorvägen A14 så man lätt kan ta sig till och från flygplatsen (Bari närmast med 55 km) men även för utflykter till spännande städer som Matera, Alberobello, Altamura och Locorotondo, för att nämna några. Bil är nödvändigt i området och det är 5 km till närmaste supermarket samtidigt som det är 6 km till närmaste stad (Gioia del Colle) med restauranger och andra nöjen. I samma stad finns även den närmaste tågstation.

Villa med 8 sovplatser:
- Trullo-villan består av 4 sovrum (2 med dubbelsäng och 2 med enkelsängar), två badrum, ett kök och matplats fullt möblerat. Stilen för gamla trulli går igenom i alla utrymme samtidigt som den framstår som möblerna är av bra klass. Trulli konstruktionen har de fördelarna att man bor svalt och i en ytterst charmig bostad med en känsla av en förfluten tid. Negativt är att dörrarna är ganska låga och det finns inte extremt stora golvytor.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map