Semesterbostad i Gallipoli i Apulien

Residence Lido

 
Residence Lido är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Lido är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gallipoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Från den finaste sandstranden Lido San Giovanni har man en exotisk och iögonfallande utsikt ut över medelhavet och horisonten Gallipolis fantastiska profil. Komplexet Residence Lido di Gallipol ligger bara 150 meter från havet, i utkanten av Gallipoli nya stadsdel, som är mindre charmerande än den gamla delen. Komplexet ligger på en halvö och bjuder på autentisk hamnmiljö. Det är mindre än 2 km till Gammipolis gamla bydel.

Det är nybyggt komplex sedan 2005 med reception och två rumslägenheter, som alla har balkong eller terrass. Havet kan ses/skymtas från de flesta lägenheterna, men man vill inte få en direkt havsutsikt. Det ligger strategiskt en mataffär granne med Recidence Lido och det finns även bra parkeringmöjligheter.

Läs mer om Residence Lido

150 meter bort ligger stranden med en offentlig ingång och 800 meter bort ligger den privata stranden med solstolar och parasoll. Komplexet har shuttelbus servcie till den privata sandstranden från 9 juni till 15 september. Här finns möjligheten till vattencykel, kanoter och vattenskidåknig.

Residence Lido's läge till sandstranden och gångavståndet till Gallipolis gamla bydel är deras styrka. Nackdelarna är den litte skämmiga parkeringsplatsen och byggningarna framför huset och betongkänslan den nya stadsdelen ger.

Dölj texten
 
 
search map