Agriturismo i Gallipoli i Apulien

Masseria Li Foggi

 
Masseria Li Foggi är inte tillgänglig i dagsläget
Masseria Li Foggi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gallipoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Masseria Li Foggi ligger helt för sig själv i landskapet vid Gallipoli, knappt 2 km från havet och ca. 1,5 km från själva staden.

Masseria Li Foggi är från 1500-talet och har blivit omsorgsfullt renoverat. Här kan man räkna med total avslappning trots närheten till staden. Kryddodlingarna i trädgården sprider sina dofter runtomkring vilket gör det hela till en stämningsfull semesterbostad.

Läs mer om Masseria Li Foggi

På Masseria Li Foggi finns det 8 lägenheter som alla är utrustade med aircondition, diskmaskin i köket och egen möblerad terrass som vänder mot trädgården. Inredningen är starkt inspirerad av Salentos kultur med mycket arabiskt inflytande. De majestätiska och robusta stenmurarna är målade i varma färger, de imponerade halvvingeloften gör varje rum till något unikt. Inredningen är smakfull med blandning av hög kvalitét, träverk och cotto. Priserna som är angivna gäller vistelse för två personer i varje lägenhet. Är man flera - det vill säga, önskar utnyttja bäddsoffans sovplatser så kalkuleras dessa som extra sängar. Priset inkluderar dessutom frukost.

Lägenheterna på Masseria Li Foggi

Tvårumslägenhet Comfort med 2 + 1 sovplatser (1:a vån.)

består av ett vardagsrum med öppen spis och kokvrå med diskmaskin samt bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt egen terrass.

Tvårumslägenhet Superior med 2 + 2 sovplatser (1:a vån.)

Är något större än lägenheterna Comfort och har en sovplats mer. De består av vardagsrum med öppen spis, kokvrå med diskmaskin samt bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt egen terrass.

Tvårumslägenhet De Luxe med 2 + 2 sovplatser (1:a vån.)

Är lika stora som Superior lägenheterna. De består av vardagsrum med öppen spis och kokvrå med diskmaskin samt bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt egen terrass och privat trädgård med grill.

Dölj texten
 
 
search map