Hotell i Fasano i Apulien

Masseria Torre Coccaro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Masseria Torre Coccaros 5 stjärnor har de fullständigt förtjänat och här kan du njuta av ett fint Wellnes-center med pool, jacuzzi, massage och fitnesscenter och en strandliknande pool med jacuzzi. Dessutom finns här en privat strand (ca 4 km bort), en restaurang på området, en 9-håls golfbana där du kan slå ett par slag och en underbar lugn omgivning med agave-allé, olivlundar, mandelträd, blomsterrankor och stämningsfulla terrakottakrukor.

Det är precis som du kan förvänta dig

Masseria Torre Coccaro är precis som du kan vänta dig, vita byggnader som i sin enkelhet är estetiskt vackra, en fasad som är vanlig här på de sydligare breddgraderna. Och det är denna rustika lantstil som gör att stämningen och atmosfären blir de rätta. Byggnaderna som är från 1600-talet har blivit varsamt renoverade och vid huvudbyggnaden finns ett vackert, litet kapell från år 1730. Ett kapell som användes av fiskarna som bodde längs med kusten och där man än i dag håller mässa. Intill gårdsplanen och bakom de fortliknande murarna döljer sig en stor grönsaksträdgård. Fler detaljer som utmärker sig är duvtornet som du har på terrassen. Speciellt under krigstider användes duvorna här till att skicka meddelanden till omvärlden. Ytterligare historiska vingslag har du vid de stora grottorna där det än idag står en gammal olivoljekvarn, och grottorna fungerade även som fåraherdarnas sovplatser runt år 1000.

Läs mer om Masseria Torre Coccaro

Bara slappa eller gå på upptäcksfärd

Det är skönt att bara få vara, och ta dagen som den kommer. Detta kan du göra här på Masseria Torre Coccaro. Antingen väljer du att slappa vid den härliga utomhuspoolen där du kan lapa sol dagarna i ända eller så bestämmer du dig för att se lite av dina omgivningar. Om du inte vill ta dig fram till fots kan du hyra cykel utan extra kostnad, men dock efter tillgänglighet. Här finns även joggingspår för dig som vill ta dig fram lite fortare. I området kan du rida och nere på stranden kan du syssla med olika sporter både till land som till havs som t ex dykning, vindsurfing, fyrhjuling på stranden mm. Till barnen finns här en diskret miniklubb med möjlighet till barnvakt. Väl tillbaka igen kan du bege dig till Aveda SPA med sin romantiska inomhuspool i naturliga grottor. Här kan du beställa olika typer av massage och behandlingar eller följa med på en yoga, pilates eller thaichi lektion. Eller varför inte avrunda en händelserik dag med att låta sommelieren Paolo ta dig till den anrika vinkällaren där han berättar om italienska viner och givetvis låta dig smaka en och annan druva. Nu är det ju så att du faktiskt befinner dig i Apulien, känd för sina goda viner och det vore synd om du åkte hem utan att ha smakat på livets druva, från en plats där solen står högt på himlen. Om du har frågor och önskar tips och råd om vad du mer kan hitta på kan du alltid kontakta receptionen så gör de sitt bästa för att hjälpa dig, som t ex kan de boka in dig om du vill hänga med hotellets privat yacht med skeppare som gör utflykter till bl a Polignano Mare. Andra aktiviteter som hålls här är kurser i italienska, matlagningskurser, olivoljeprovning, tennislektioner - ja, allt mellan himmel och jord.

I Apulien smakar maten och vinet extra bra

Apulien är känt för sin exotiska mat, de har ju trots allt influenser från både Grekland och Turkiet, och sina goda viner. Även på Masseria Torre Coccaro kan du både äta och dricka gott, vilket är en fördel för dig som vill låta bilen stå. Och vi lovar dig att du inte ska behöva åka hem varken hungrig eller törstig utan tvärtom med nya smakupplevelser. Du har lite olika val när det kommer till mat & dryck, beroende på vad du är sugen på. I stallet från 1600-talet eller under pergolan med doftande jasmin och bouganville dukas det, varma sköna sommardagar, fram på restaurangen Egnathia. Och i det antika stallet med en stor öppen spis och en fin utsikt över poolen har du Le Palme of Masseria Maizza. Här är det kökschefen Luigi Giannuzzi som bestämmer vad som ska serveras. Under sommarhalvåret äts middagen ute i apelsinträdgården som kan dateras bak till 1500-talet. Intill poolen ligger Cabana som erbjuder sallader, pasta och grillad fisk och kött, perfekt för dig som vill ha något enkelt under dagens lopp. Sedan finns det en restaurang nere vid vattnet som heter Coccaro Beach Club, där du kan frossa i färsk fisk eller slappa i lounge baren. Drinken före eller efter maten kan du njuta av på lite olika ställen, som t ex i spelrummet där du samtidigt kan spela ett parti kort, i musikrummet till tonerna från ett piano, i Pool Table & Cigar Loungen där du har ett stort urval av kubanska och italienska cigarrer, i Tower Loungen där du kan studera konsten och mysa framför en brasa - ja du hittar säkert ditt favorithörn här på Masseria Torre Coccaro.

Goda faciliteter på rummen

Det finsn totalt 36 rum och suiter. Alla har Sky-Tv, kassafack och Wi-Fi. Rummen är uppdelade i olika kategorier, som kan variera i utseende och storlek trots att de är inom samma kategori. Läs under respektive rum för att få en bättre uppfattning.

Läs om rummen på Masseria Torre Coccaro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map