Villa i Fasano i Apulien

Il Nido degli Agrumi

 
Il Nido degli Agrumi är inte tillgänglig i dagsläget
Il Nido degli Agrumi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fasano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta fina lanthus erbjuder en underbar syditaliensk atmosfär med vackra frukt och olivträd i en miljö som är typisk för Apulien. Närmaste sandstrand finner man vid Savelletri - Fasano dit det är 9 km.

Pool och fruktträd

I den stora trädgården finner man även den sköna poolen (12 x 6 m) med tillhörande solstolar samt stora gräsareal med bl.a. fruktträd.

Läs mer om Il Nido degli Agrumi

Trerumshus med 4/6 sovplatser:
- Består av ett stort vardagsrum med dubbel bäddsoffa och satellit-TV, rustikt kök men med nya vitvaror. Vidare finns det två sovrum med dubbelsäng samt två stora och bekväma badrum med dusch. OBS: Pga de två sovrummen med separata badrum är huset ett utmärkt val för två par som reser tillsammans.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Il Nido degli Agrumi

Läs personliga omdömen av Il Nido degli Agrumi som ligger i Apulien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Nido degli Agrumi. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Il Nido degli Agrumi

Bedömning av Il Nido degli Agrumi

Vistelsen på Il Nido degli Agrumi har varit ett nöje. Det lilla välutrustade huset uppfyller alla behov. Till huset hör en liten terrass under ett lövtak och en takterrass med den vackraste utsikten. Själva huset är självständigt beläget, i en stor och mycket vacker trädgård, som man delar med ägarna, som bor i en vacker gammal bondgård/egendom omgivet av olivlundar. Värdparet är oerhört vänliga och tillmötesgående och gjorde allt för att vi skulle känna oss som hemma. Stället ägnar sig till alla dem som tycker om lugn och ro och lantlig idyll. Därutöver är stället en bra utgångspunkt för utflykter i området. Det enda vi saknade var en adress på huset och en vägbeskrivning från Fasano och dit.

Läs mer

Bedömning av Il Nido degli Agrumi

Läs mer

Bedömning av Il Nido degli Agrumi

Läs mer
 
search map