Villa i Corsano i Apulien

Villa Scarnera

 
Villa Scarnera är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Scarnera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Corsano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Semestra till Italiens södra delar. Slå dig ner i en typsik medelhavsvilla med utsikt över det vackra havet och den vilda kusten, bara några kilometer från de finaste sandstränderna.

Ett vitt hus på en klippa

På Villa Scarnera har du din egen fristad i Apulien med en karaktäristisk trädgård och vacker möblerad terrass. Unna dig en avkopplande semester med familjen och njut av naturens alla dofter och den härliga solen i din solstol under pergolan.

Läs mer om Villa Scarnera

Upptäck Salento

Gör dig redo för en fröjd för ögat och upplev saker du sent kommer att glömma! I Salento blir du ett med den södra kulturen. Börja med en avkopplande promenad längs kustvägen som passerar framför villan. Du kommer att bländas av naturens skönhet. Ge dig ut på en av vandringslederna som tar dig ner till klipporna, eller kör längs en av vägarna längs kusten och du kommer att se vackra små klippiga vikar och turkost vatten. Föredrar du sandstränder? Ta dig femton kilometer till andra sidan av "hälen på stöveln" och du kommer att häpna över de exceptionellt vackra vita sandstränderna som du möts av. De här stränderna är särskilt passande för barn, då det är långgrunt. Du kommer att hitta ett stort urval av restauranger i närheten.

En rymlig och välutrustad villa

Tillåt dig själv en avkopplande semester. Här finns allt en familj kan behöva. Bra med plats, en trädgård (med stenar), bord, stolar och även en stengrill, allt detta, plus fantastisk havsutsikt. Du har även en egen ingång och tillräckligt med plats för att parkera tre bilar. Ta en skön paus i den vackra trädgården och sätt dig med en bok bland blommorna eller sitt och filosofera och småprata under pergolan. Observera att den största fastigheten hör till två andra villor som tillhör två bröder. Det andra huset, några meter bort, har en egen ingång, egen parkeringsplats och egen terrass. Observera att trädgården inte är uppdelad.

Villa Scarnera för 8 personer

Villan är på totalt 200 kvadratmeter invändigt och har en 700 kvadratmeter stor trädgård, (varav 100 kvm är i skuggan)
Huset är uppdelat på två våningar som förbinds med en utvändig trappa. Varje våning är totalt självstyrda, som om de vore två separata lägenheter.
-På första våningen, vid parkeringen, finner du ett dubbelrum med badrum med toalett och hårtork. Det finns även ett vardagsrum och ett litet kök. vid ingången, vid ett litet fönster finns ett litet bord med stolar för en privat stund för två.
-På ovanvåningen finns stor balkong med utsikt över havet. Hallen leder till vardagsrummet med ett öppet kök med ugn och fyra kokplattor, kyl/frys och mikrovågsugn. På samma våning finns även en ett sovrum med dubbelsäng och två enkelsängar. På övre våningen har du två badrum med dusch, toalett och hårtork. Utöver tvättmaskin, har huset även luftkonditionering, internetuppkoppling och satellit-TV.

Dölj texten
 
 
search map