Omdömen från Masseria Appidè

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Masseria Appidè

Läs personliga omdömen av Masseria Appidè som ligger i Apulien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Masseria Appidè. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lyx på landet

Ett unikt ställe, med särskild atmosfär

Praktfullt rum och riktigt bra frukost

Rekommendationer till andra gäster

Utöver restaurangen på hotellet som är bra, så är där också riktigt bra restauranger i Corigliano d'Otranto. Staden är också värd ett besök.

Masseria Appidè
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Masseria Appidè
Classic-rum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Inte nyttjad.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Gitte fra Spentrup boede på Masseria Appidè i Corigliano d’Otranto

Det var en fantastisk plats med en mycket speciell atmosfär. Vi fick en mycket bra behandling, och platsen var en bra utgångspunkt för att se alla "häl" längs kusten. Den enda lång resa vi gjorde var resan till Matera, kommer vi definitivt rekommendera. Vi var glada att det fanns luftkonditionering i rummet, hade vi upp till 41 grader i de dagar vi var där.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vår sommaren semester 2012 valde vi igen för att spendera i Italien och denna gång vi körde runt i södra Italien.
Bo platser vi beställde genom In-Italia, där vi fick en mycket bra behandling innebar att semester var väl organiserat hem.

Vi flög med SAS och landade på tiden i Fiumicino, där vi plockade upp en bil som vi hyrde genom Auto Escape. Vi fortsatte att Abruzzo, särskilt till Albergo La Poiana Barrea. En liten mysig plats, trevliga rum med en härlig utsikt över sjön. Vi kunde ha bett oss en liten balkong, som inte fanns tillgängliga i vissa rum. En sak i detta område bör vara medveten om, är att det kan vara svårt att hitta en öppen restaurang på måndag, men hotellet har också en fin restaurang.

Efter tre nätter i ett område med goda möjligheter till både promenader och kör turer i vacker natur, fortsatte vi till Puglia där vi hade bokat 5 nätter på Masseria Appidé i Corigliano d'Otranto, en överraskande bra plats. Stor lägenhet, härliga poolområdet och bra restaurang. Corigliano d'Otranto är en trevlig liten stad, och Maglie en något större stad båda belägna nära Appide ". När vi anlände vi körde djupt in i naturen och var säker att vi hade gått för långt och vände tillbaka, men ingen vi var bara inte köra tillräckligt långt. För andra kör GBS koordinater följa N 40 ° 07.912 'och E 018 ° 14,647'

Efter fem underbara dagar med temperaturer som närmar sig 39 * vi fortsatt att Tropea i Kalabrien där vi hade hyrt en liten lägenhet i staden. Utmärkt liten lägenhet där ingången till stranden var rätt vid ytterdörren. Staden erbjuder en mängd restauranger, bar, glassbar, kaféer, etc. Det är en riktig turistort. Bra om det är vad du är. Men efter några dagar vi var glada att köra på till Sicilien, där vi hade beställt den sista veckan i agriturisme - Vecchio Frantoio Scillato. Ett bra ställe som är lite uppe i bergen. Vi kände oss verkligen välkomna. All personal var mycket uppmärksam på gästerna, och gjorde allt som vi hade en härlig avkopplande vistelse. Varje morgon och kväll presenterade gårdens restaurang härliga måltider, som skapats av gårdens egna råvaror. Området erbjuder vacker natur och goda möjligheter till trevliga enheter. I synnerhet är det rekommenderas att besöka Polizzio Graziore, den lilla staden du kan leta upp på Vecchio Frantoio, och om du är där på en söndag morgon finns det en stor atmosfär
Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map