Agriturismo i Corigliano d’Otranto i Apulien

Masseria Appidè

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är något fascinerande över Apuliens karakteristiska lantställe, de så kallade masserie.

Var befinner vi oss?

Man får en känsla av att inte längre befinna sig i Italien, utan i ett arabland, det gamla Spanien eller något annat exotiskt land. Stämningen är ofta så påtaglig att man blir mållös och imponerad - precis som den ska vara i Apulien.

Läs mer om Masseria Appidè

Historiskt lantställe

I tillfället Masseria Appidè härstammar byggnaderna från 1600-talet och det är unikt hur man lyckats bevara stället så autentiskt samtidigt som man har tillfört nödvändig modern komfort. Gården bildar ofta ramarna för bröllop där middagsfesten äger rum i matsalen som ligger åtskillt från själva masserian. En bit från byggnaderna så att den autentiska känslan inte spoleras finner man poolen med separat vattenmassageavdelning.

Rummen

Rummen ligger fördelade på huvudbyggnaden och diverse anslutande annex och sidobyggnader. De är alla utrustade med aircondition, TV och privat badrum. Förutom standardrummen så har alla rum även minibar.
- Economy rummen är enkelt inredda och ganska små. Det finns endast plats för två personer och de ligger ovanför restaurangen.
- Classic rummen ligger i själva masserian och är både större och mer stämningsfulla.
- Suite rummen ligger också i masserian och är verkligen rymliga och är alla fördelade på två våningar.
- Familjerum ligger i masserian och är nästan fördelade på två nivåer. De rymmer upp till 4 personer och är därför att rekommendera åt barnfamiljer.

Läs om lägenheterna på Masseria Appidè

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map