Agriturismo i Corigliano d’Otranto i Apulien

Masseria Appidè

 
Masseria Appidè är inte tillgänglig i dagsläget
Masseria Appidè är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Corigliano d’Otranto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är något fascinerande över Apuliens karakteristiska lantställe, de så kallade masserie.

Var befinner vi oss?

Man får en känsla av att inte längre befinna sig i Italien, utan i ett arabland, det gamla Spanien eller något annat exotiskt land. Stämningen är ofta så påtaglig att man blir mållös och imponerad - precis som den ska vara i Apulien.

Läs mer om Masseria Appidè

Historiskt lantställe

I tillfället Masseria Appidè härstammar byggnaderna från 1600-talet och det är unikt hur man lyckats bevara stället så autentiskt samtidigt som man har tillfört nödvändig modern komfort. Gården bildar ofta ramarna för bröllop där middagsfesten äger rum i matsalen som ligger åtskillt från själva masserian. En bit från byggnaderna så att den autentiska känslan inte spoleras finner man poolen med separat vattenmassageavdelning.

Rummen

Rummen ligger fördelade på huvudbyggnaden och diverse anslutande annex och sidobyggnader. De är alla utrustade med aircondition, TV och privat badrum. Förutom standardrummen så har alla rum även minibar.

Läs om lägenheterna på Masseria Appidè

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Masseria Appidè

Läs personliga omdömen av Masseria Appidè som ligger i Apulien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Masseria Appidè. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lyx på landet

Ett unikt ställe, med särskild atmosfär

Praktfullt rum och riktigt bra frukost

Läs mer

Gitte fra Spentrup boede på Masseria Appidè i Corigliano d’Otranto

Det var en fantastisk plats med en mycket speciell atmosfär. Vi fick en mycket bra behandling, och platsen var en bra utgångspunkt för att se alla "häl" längs kusten. Den enda lång resa vi gjorde var resan till Matera, kommer vi definitivt rekommendera. Vi var glada att det fanns luftkonditionering i rummet, hade vi upp till 41 grader i de dagar vi var där.

Läs mer

Bedömning av Masseria Appidè

Vår sommaren semester 2012 valde vi igen för att spendera i Italien och denna gång vi körde runt i södra Italien.
Bo platser vi beställde genom In-Italia, där vi fick en mycket bra behandling innebar att semester var väl organiserat hem.

Vi flög med SAS och landade på tiden i Fiumicino, där vi plockade upp en bil som vi hyrde genom Auto Escape. Vi fortsatte att Abruzzo, särskilt till Albergo La Poiana Barrea. En liten mysig plats, trevliga rum med en härlig utsikt över sjön. Vi kunde ha bett oss en liten balkong, som inte fanns tillgängliga i vissa rum. En sak i detta område bör vara medveten om, är att det kan vara svårt att hitta en öppen restaurang på måndag, men hotellet har också en fin restaurang.

Efter tre nätter i ett område med goda möjligheter till både promenader och kör turer i vacker natur, fortsatte vi till Puglia där vi hade bokat 5 nätter på Masseria Appidé i Corigliano d'Otranto, en överraskande bra plats. Stor lägenhet, härliga poolområdet och bra restaurang. Corigliano d'Otranto är en trevlig liten stad, och Maglie en något större stad båda belägna nära Appide ". När vi anlände vi körde djupt in i naturen och var säker att vi hade gått för långt och vände tillbaka, men ingen vi var bara inte köra tillräckligt långt. För andra kör GBS koordinater följa N 40 ° 07.912 'och E 018 ° 14,647'

Efter fem underbara dagar med temperaturer som närmar sig 39 * vi fortsatt att Tropea i Kalabrien där vi hade hyrt en liten lägenhet i staden. Utmärkt liten lägenhet där ingången till stranden var rätt vid ytterdörren. Staden erbjuder en mängd restauranger, bar, glassbar, kaféer, etc. Det är en riktig turistort. Bra om det är vad du är. Men efter några dagar vi var glada att köra på till Sicilien, där vi hade beställt den sista veckan i agriturisme - Vecchio Frantoio Scillato. Ett bra ställe som är lite uppe i bergen. Vi kände oss verkligen välkomna. All personal var mycket uppmärksam på gästerna, och gjorde allt som vi hade en härlig avkopplande vistelse. Varje morgon och kväll presenterade gårdens restaurang härliga måltider, som skapats av gårdens egna råvaror. Området erbjuder vacker natur och goda möjligheter till trevliga enheter. I synnerhet är det rekommenderas att besöka Polizzio Graziore, den lilla staden du kan leta upp på Vecchio Frantoio, och om du är där på en söndag morgon finns det en stor atmosfär
Läs mer

Bedömning av Masseria Appidè

Läs mer
 
search map