Semesterbostäder & hotell i Corigliano d’Otranto

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Corigliano d'Otranto är på många sätt en typisk liten apulisk stad med dess imponerande slott Castello de 'Monti, den stora kyrkan som kallas Chiesa Madre samt dess stora utbud av mindre kyrkor, palats och andra vackra byggnader. Medan många andra städer i regionen besöks årligen av miljontals turister på grund av sevärdheter av typen "som man måste se innan man dör" lever Corigliano d'Otranto en lugn tillvaro.

Turismen i Apulien är inte lika massiv som på många andra platser i Italien och stadens stora samling av byggnader som huvudsakligen härstammar från 1500- och 1600-talet är verkligen en stor upplevelse och en estetisk njutning, men lyckas inte konkurrera med normandernas stora katedraler, Casteldelmonte, Lecces barok eller mycket annat.

Vi är många som förtjusas över att Corigliano d'Otranto har allt som behövs för en givande och avkopplande vistelse, även med hänsyn till shopping och matställen. Stämningen är betydligt mer behaglig än de hjordar av turister man stöter på i exempelvis Baris gamla centrum, Alberobellos Trulli-centrum och runt Otrantos katedral.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 
search map