Hotell i Conversano i Apulien

Corte Altavilla Relais

Utsikt över taken från takterrassen Wellness
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Corte Altavilla ligger i hjärtat av medeltida Conversano, en vacker kulturstad som sprudlar av historia och konst.

Restaurang med möjlighet till halvpension

Hotellet ligger i ett medeltida palats och har 24-timmars reception samt frukostrestaurang som om kvällen fungerar som vanlig restaurang. Här kan du välja till halvpension och på så vis få njuta av det lokala köket. När vädret tillåter kan du njuta av middagen på den fina takterrassen. Vill man inte äta på hotellet finns det ett stort utbud av restauranger och caféer inom kort gångavstånd.

Läs mer om Corte Altavilla Relais

Nyttiga faciliteter

Gästerna kan utnyttja gratis internet och wi-fi i loungen, solterrass, cykeluthyrning och möjlighet att hyra en båt från den närliggande hamnen. Om du kommer med bil kan du parkera på hotellets parkering (gratis) som ligger på kort avstånd från hotellet, eller offentliga platser utanför det lilla centrum där trafiken endast är tillåtet för lokalbefolkningen. Hotellet har även ett wellness-center beläget i en pittoresk gammal källare (föreställ dig ett vackert inrett rum med stor charm) i en närliggande byggnad.

Smakfullt inredda rum

Hotellets 32 rum är vackert inredda. Varje rum har individuell aircondition, satellit-TV, internet-uppkoppling och minibar. Mot beställning och betalning kan man få tillgång till ett pentry som de flesta rum är utrustade med.

Läs om rummen på Corte Altavilla Relais

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map