Omdömen från Relais La Fontanina

 
Relais La Fontanina är inte tillgänglig i dagsläget
Relais La Fontanina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ceglie Messapica här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Relais La Fontanina

Läs personliga omdömen av Relais La Fontanina som ligger i Apulien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais La Fontanina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Eva och Massimo från Uppsala i Sverige bodde på Relais La Fontanina i Ceglie Messapica från den 16. till den 19. juli 2011.

Ett fantastiskt ställe. Trevlig personal. Otroligt snygg inredning och så vackert. Mycket bra mat och fina viner. Vi åt en avsmakningsmeny en kväll som kostade 45 euro+vinpaket 10 euro. Mycket bra!!! Det låg ett lugn över hela stället som gjorde att alla rörde sig långsamt,talade tyst,inget skrammel.Lugnt och fint vid poolen. Frukosten var en njutning av hemgjorda godsaker,marmelader,frukt,hembakt bröd.

Vi var till ett naturreservat och badade en dag.Där kostade 2 solsängar och ett parasoll 15 euro.Undvik söndagar då det är fullpackat där.
Utflykter till Ostuni och Alberobello rekommenderas.På vägen dit åker man genom olivodlingar med träd som är flera hundra år gamla.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map