Hotell i Ceglie Messapica i Apulien

Relais La Fontanina

 
Relais La Fontanina är inte tillgänglig i dagsläget
Relais La Fontanina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ceglie Messapica här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är inte alltid lätt för vanliga dödliga att förstå vilka kriterier som ligger till grund för beviljande av hotellens stjärnor. Ta bara Relais La Fontanina som har fyra stjärnor. Vad innebär dessa stjärnor? Vissa rum är ganska trevliga och nyinredda, andra är gamla och slitna, och helhetsintrycket blir således..., blandat.

Varmt mottagande

Om du därför kommer hit med förväntningar om ett allt igenom trevligt hotell, blir man lätt lite besviken. Men om mat och dryck samt gästfrihet väger tungt när man väljer boende så kommer du här på Relais La Fontanina att jubla av lycka! Både ägare och personal är mycket trevliga och gästfria och restaurangen är helt enkelt utmärkt!

Läs mer om Relais La Fontanina

Pool och eftertraktad restaurang

Det finns även pool, stor parkering, gym och skönhetscenter. Men först och främst så finns här en resturang som, för att säga det med Guide Michelin ord - är värd en omväg.

36 rum med komfort

Det finns totalt 36 rum, alla med aircondition, minibar, flatscreen-TV och privat badrum med toalett och dusch.

Lägenheterna på Relais La Fontanina

Comfort rum

De 25 bekväma Comfort-rummen ligger är alla på andra våningen och är utrustade med aircondition, flatscreen-TV, minibar och stort badrum med dusch, toalett och hårtork. Några av dessa rum kan ta emot upp till 4 personer.

Superior rum (med terrass)

De flesta av de 12 superior rummen ligger på bottenvåningen. De två enda som ligger på andra våningen är förbundna med en mellandörr och är därmed lämpliga för familjer. De är alla inspirerade av vin så man har inrett dem i starka mörkröda färger med en mjuk matta på golvet. Alla dessa rum har en badkar med vattenmassage placerat mitt emot sängen och inte i det riktiga badrummet med toalett och dusch och hårtork. Rummen har även aircondition, flatscreen-TV, minibar, vattenkokare, gratis trådlöst internet och tillgång till en privat terrass med bord och stolar (men ingen utsikt).

Suite Lamia

Denna svit mäter totalt 80 m² och är faktiskt ett hus som ligger helt för sig själv. Huset är från slutet av 1800-talet och byggdes av den vackra Tufo-sten från området, vilket ger en speciell rustik atmosfär. Framför huset finns en stor solterrass som blickar mot poolen. Huset är uppdelat i ett sovrum med dubbelsäng och flatscreen-TV och DVD-spelare, vardagsrum med öppen spis, bord och stolar och tillgång till en terrass, mini-spa med jacuzzi och turkiskt bad och motions-cykel samt separat badrum med toalett, dusch och hårtork. Huset är utrustat med aircondition och trådlöst internet.

Dölj texten
 
 
search map