Agriturismo i Ceglie Messapica i Apulien

Masseria Donno Sante

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Masseria Donno Sante är ett förtrollande exempel på ett klassiskt lantställe i Apulien där man tillfört en inbjudande privat pool (12 x 6 m) vid huset som ligger inramad av markens röda sten.

Traditionell arkitektur

Huset är byggt med precision och med bästa material samt byggd med de traditionella konformade trulli och en annan typ av traditionella konformade hus med kvadratiska väggar och valv kallade Lamie. Detta lantställe ligger på kullarna i lantliga omgivningar ca. 9 km utanför Ceglie Messapica. Det är mot denna stad man ska köra för att finna inköpsmöjligheter mm. Närmaste stränder finner man vid Ostuni-Villanova ca. 30 km från villan. Detta är det perfekta valet för en avkopplad semester på jakt efter den autentiska och vackra Apulien med möjlighet för fullständigt privatliv och lugn och ro utan att ge avkall på modern komfort.

Läs mer om Masseria Donno Sante

Grön vegetation och röd jord

Placeringen av de olika byggnader har skapat en innergård som fungerar optimalt som utvändig matplats samt till de ögonblick då hela sällskapet vill samlas utomhus. De 2 hektar som omger stället är välskötta och frodigt gröna mod den röda jord som karaktiserar det centrala Apulien. Valet av utomhus möbler i naturliga material fulländar bilden i samhörighet med de uråldriga olivträd och trädgårdens exotiska fruktträd. Poolen ligger och fulländar denna bild med sin fina konstruktion där vattendjupet går från 0-2 m i djup. Vid villan finns det även en grill.

Husets indredning

Masseria Donno Sante kan ta emot upp till 16 personer fördelade på 4 självständiga byggnader med totalt 5 sovrum och 6 badrum som är fördelade enligt följande:
- Huvudhuset är inredd med uppehållsrum med bäddsoffa och fåtölj, en alkov med dubbel bäddsoffa och TV, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch, badrum med toalett och badkar, villans kök som är utfört i sten och utrustat med modern köksutrustning som vattenkokare, microvågsugn, ugn, brödrost och diskmaskin. Vidare finns det ett uterum under trullotaket och som kan öppnas upp eller hållas stängt. Till sist består huvudbyggnaden av ett svitrum med egen ingång som består av sovrum med dubbelsäng och privat badrum.

- Dependance är en sidobyggnad som är inrett med sovrum med två våningssängar (alltså 4 sovplatser) och badrum med toalett (hcp-vänligt) samt ett dubbelrum.
- Dependance Lamia är den tredje byggnaden som består av sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.
Dependance Grottino är den fjärde och sista byggnaden som ligger lite gömt nära poolområdet. Denna sista byggnad får man tillgång till när man bokar upp de sista sovplatserna och består av ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch samt privat uteplats.

Detta får du

Notera att så länge man endast är 8 personer får man tillgång till huvudhuset och dependance. Ifall man är fler och betalar för 9 till 16 personer är priset högre, men då får man tillgång till dependance Lamia och dependance Grottino.

Bland faciliteterna i huset finns det CD-spelare, DVD-spelare, hårtork, strykbräda/järn samt TV.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Trulli Sotto le Stelle

Castellana Grotte, Apulien

Le Tre Sorelle

Casal Velino, Kampanien

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Kampanien

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Apulien

search map