Agriturismo i Ceglie Messapica i Apulien

Masseria Casina Vitale

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Masseria Casina Vitale var ursprunligen en typisk bondgård från Salento-området i södra Apulien. Byggnaden är från 1800-talet och består av de lokala stenblocken och ligger lite avsides (ca 100 m) i förhållande till huvudvägen mellan själva Ceglie Messapica (3 km) och Ostuni (7 km).

Fridfulla omgivningar

Den stora parken med gamla träd ger en fridfull atmosfär. Utanför gårdens mur är där en parkeringsplats. I huvudbyggnaden bor ägarna där man även finner reception, matsal och kök. Gästernas rum har alla utsikt ut över den stämningsfulla gårdsplanen där det finns enorma olivträd samt parasoll och trädgårdmöbler.

Inbjudande pool

Några få steg från själva husen har ägarna byggt en härlig pool med barnvänlig nedstigning - också för små barn - samt en solterrass där det finns parasoller och solstolar. Från terrassen har man utsikt ut över olivplantagen med vackra olivträd.

Njut av lokala råvaror

Restaurangen ligger på första våningen under höga stenvalvstak. Här serveras traditionella rätter baserat på grönsaker och pasta med god lokalt bröd och det robusta vinet - här får alla den bästa maten man kan drömma om och inte minst hemlagad och god frukost.

Välinredda rum

Här finns bara några få rum som alla är möblerade smakfullt med sängar av smide och klassiska trämöbler. De orginella stenvalven ger rummen en antik känsla. Alla rum har TV, kylskåp, eget badrum samt värme beroende på årstiden. Det finns dessutom rum med egen veranda samt kokvrå. Några rum har plats för upp till fyra-fem personer.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Masseria Cardillo

Bernalda, Basilicata

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto, Apulien

Rekommendationer till dig

L' Antico Camino Bed & Breakfast

Muro Leccese, Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Populärt i Apulien

search map