Semesterbostäder & hotell i Ceglie Messapica

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ceglie Messapica ligger i den norra delen av Salento ca. 12 km från Ostuni, mer känd som den vita staden och ca. 32 km från Alberobello som är världsberömd för de ovanliga trulli husen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Ceglie Messapicas historia går tillbkas till 1000 år f.Kr. och här har man möjligheten att kunna betrakta många olika ruiner och byggnader som byggts av olika folkslag och under olika tidsperioder. Landskapet är minst lika varierande och de exotiska kuststräckorna står i skarpkontrast till Itriadalens gröna skogar.

Staden har idag ca. 20.000 invånare och har många restauranger och bra med inköpsmöjligheter. I september håller man en byfest varje torsdag. Det osedvanliga vid dessa byfester är att det hålls på landet och inte inne i byn, då man skulle tömma vinbehållarna på vin för att få plats med det nya.

Läs mer om Ceglie Messapica

Dölj texten
 
 
search map