Omdömen från Villa Piazzetta

 
Villa Piazzetta är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Piazzetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Piazzetta

Läs personliga omdömen av Villa Piazzetta som ligger i Apulien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Piazzetta. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Christina med familj från MÖRKÖ i Sverige bodde på Villa Piazzetta i Castro från den 7. till den 14. juni 2008.

Vill börja med att tala om att vi har haft en underbar vecka vädret var blandat sol regn men varmt och skönt. Lite information, bordet i matrummet föll i golvet vet inte om vi gjort något fel eller om det var trasigt, gångjärnen lossnade hur som helst. Vi har ställt en askopp med skruvarna i på bordet. Vi kunde inte skruva tillbaks dem då bordsskivan är en spånskiva. Vi glömde en del av vår färdkost i kylskåpet ost och festis. Vi köpte en liten badpool till barnen som vi lämnade kvar. Vi hade lite svårt att förstå varandra vi får läsa italienska till nästa gång. Men hälsa och säg att vi är så nöjda med vår vecka och att vi blivit så väl omhändertagna i byn.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map