Villa i Castro i Apulien

Villa Piazzetta

 
Villa Piazzetta är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Piazzetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Piazzetta är en härlig villa som ligger i utkanten av staden Castro. Luften pulserar av syditaliensk sötma från de många planterna på terrasserna och från den inbjudande lagunen som villan har utsikt till.

Utomhus områdena är rymliga med stora terrasser och verandor och sist men inte minst har man en fantastisk utsikt över havet och staden. Till villan hör en oas av en liten park på 1000 m². Torget och hamnen ligger endast 100 m bort. Upp till Castros gamla stadsdel är det ca. 1 km.

Läs mer om Villa Piazzetta

Innan man kommer till entrén ska man gå upp för några få trappsteg via en stentrappa. Det kan ibland vara svårt att parkera precis nedanför villan (mest i augusti), men så finns det även en större parkeringsplats (gratis) 300 m från villan.

Villa 120 m² med 6-9 sovplatser:
- huset är fördelat på 2 våningar med en huvudbyggnad och ett annex. I huvudbyggnaden finns det ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, matplats, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett rymligt badrum med badkar. I annexet finns det ett sovrum med dubbelsäng, en enkelsäng i hallen, kokvrå och toalett (utan bad). Dessutom finns det tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map