Semesterbostad i Castrignano del Capo i Apulien

Casa Checca & Benny

 
Casa Checca & Benny är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Checca & Benny är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castrignano del Capo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här i byns smala gränder hittar man denna vackra lägenhet med lugn omgivning.

Varje lägenhet har aircondition och två stora terrasser. Den övre lägenheten kan man se ut över byns tak och den andra lägenheten på nedre plan med trädgårdsmöbler i trä, ser man appelsinträd och köksträdgård. Det finns utomhus dusch och avskiljt från insyn av grannen. Inredningen är färggrann och uppfinningsrik med marokanskt inslag så som höga tak och valv, dock ska man inte räkna med någon lyx.

Läs mer om Casa Checca & Benny

Tvårumslägenhet Benny med 2/4 sovplatser:
- Lägenheten består av köksvrå, vardagsrum med enkelsäng och på loftet finns en dubbelsäng, en bred korridor med en enkelsäng samt badrum med WC och dusch. Bakom huset ligger trädgården på ca 50 m² med bord och stolar. Det finns TV, stereo och aircondition.

Tvårumslägenhet Checca med 4/5 sovplatser:
- Lägenheten består av köksvrå, vardagsrum med enkelsäng och på loftet finns en dubbelsäng, en bred korridor med en enkelsäng samt badrum med WC och dusch. Bakom huset ligger trädgården med en terrass med bord och stolar. Det finns TV, stereo och aircondition.

Dölj texten
 
 
search map