Omdömen från Trulli Sotto le Stelle

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Trulli Sotto le Stelle

Läs personliga omdömen av Trulli Sotto le Stelle som ligger i Apulien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Trulli Sotto le Stelle. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härlig semester

Vi har haft en super härlig semeser och det är absolut inte ert "fel" att vi inte var mer pålästa och förberedda. Men det var lite svårt att förbereda sig, när kartan som visades bredvid semesterboendet ser ut som om det huset låg mitt i "svängen" av stöveln och på andra bilder var det mitt på klacken (vilket var det korrekta ställe).
Det hade varit bra ifall det funnits en inforamtionspärm med bl.a vart man kunde hitta den närmaste mataffär. Vi fick inforamtion om att det var i Monopoli (men vi hittade ett som låg närmare och det var i Castellana Grotte). Samt vart man kunde äta ute på restaurang, hitta ett parasoll - så att man inte ska använda hela sin semester på att försöka hitta detta.
Det var lite tidigt på säsongen för att använda poolen - vattnet var jättekallt.
Dubbelsängen var obekväm och inte alls skön att ligga i. Det var som ett hål i mitten av sängen, så vi rullade hela tiden in mot mitten av sängen.
Det saknades några riktigt bra och bekväma solstolar samt ett parasoll (det vi hittade var både skevt och trasigt).
Vi undrar varför vi skulle flyga till Pescara istället för Napoli ? Nästa gång vi ska till denna del av Italien kommer vi att flyga till Napoli iställoet, f¨ro nu var vi tvungna att köra från huset kl 03.15 för att vara på flygplatsen i god tid.

Att ankomma sent till stället och att vid incheckning få veta att vi ska betala50 euro extra, pga vi checkar in efter kl: 20.00, var ganska irriterande - det hade vi gärna velat veta innan vi reste.

Men totalt så har vi haft en riktigt trevlig och fin semester.

Castellana Grotte som semester-destination

Verkligen ett härligt semesterställe, som mest är ägnat för avslappning - det var en fantastisk utsikt, ovh Trulli (huset) var jättemysigt och charmerande. Om man gärna vill se lite meroch ta ut på sightseeing så ska man beredd på att köra en hel del - och vägarna är inte speciellt bra. Om man vill äta middag ute, så är det

Trulli Sotto le Stelle
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Trulli Sotto le Stelle
Trullo-hus med 4/6 sovepladser

Jag vill bo med max 4 personer.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Det var väldigt kallt i maj månad.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map