Villa i Castellana Grotte i Apulien

Trulli Sotto le Stelle

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ska man ta med familjen på en Syditaliensk upplevelse för livet så har vi en historisk semesterbostad som skapar de perfekta ramarna! Här bor man i en typisk trullo, som noga renoverats för att passa vår tids krav till komfort och faciliteter.

360 graders utsikt

Trullo-huset ligger på en platå med 360 graders panorama-utsikt över den vackra Itriadalen. Huset är omgiven av gamla fruktträd och olivträd som är typiska för regionen Apulien. I den sköna trädgården finner man den privata poolen med tillhörande solterrass och utmärkta möjligheter för att äta utomhus.

Läs mer om Trulli Sotto le Stelle

Utflykter och sevärda städer

Trots sitt läge i sköna natursköna omgivningar bor man inte avlägset från civilisationen. Närmaste stad är Castellana Grotte (5 km) där man även finner supermarket och andra affärer. Närmaste strand finner man vid Monopoli (18 km) så bil är att rekommendera. Faktum är att bil är det enda viktiga redskap för en lyckad familjesemester i detta exotiska naturparadis. Bland de utflykter vi rekommenderar i Itriadalen kan vi nämna Alberobello, Martina Franca, Locorotondo mfl. Närmaste flygplatser är Bari och Brindisi (64 km / 83 km).

Trullo-hus med 4/6 sovplatser:
- Detta fina trullo-hus framstår invändigt som mycket ljus och inredd med smak för detaljer och ursprunglig charm. Man finner ett stort vardagsrum med öppen spis och open space välutrustat kök med mikrovågsugn, diskmaskin och vattenkokare samt matplats, sovalkov med dubbelsäng, två sovrum med enkel / dubbelsängar samt badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Bland viktiga faciliteter kan vi nämna att huset är utrustad med aircondition, CD/DVD-spelare, TV/video samt tvättmaskin. Det finns plats att parkera upp till två bilar på tomten.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Trulli Sotto le Stelle

Läs personliga omdömen av Trulli Sotto le Stelle som ligger i Apulien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Trulli Sotto le Stelle. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härlig semester

Vi har haft en super härlig semeser och det är absolut inte ert "fel" att vi inte var mer pålästa och förberedda. Men det var lite svårt att förbereda sig, när kartan som visades bredvid semesterboendet ser ut som om det huset låg mitt i "svängen" av stöveln och på andra bilder var det mitt på klacken (vilket var det korrekta ställe).
Det hade varit bra ifall det funnits en inforamtionspärm med bl.a vart man kunde hitta den närmaste mataffär. Vi fick inforamtion om att det var i Monopoli (men vi hittade ett som låg närmare och det var i Castellana Grotte). Samt vart man kunde äta ute på restaurang, hitta ett parasoll - så att man inte ska använda hela sin semester på att försöka hitta detta.
Det var lite tidigt på säsongen för att använda poolen - vattnet var jättekallt.
Dubbelsängen var obekväm och inte alls skön att ligga i. Det var som ett hål i mitten av sängen, så vi rullade hela tiden in mot mitten av sängen.
Det saknades några riktigt bra och bekväma solstolar samt ett parasoll (det vi hittade var både skevt och trasigt).
Vi undrar varför vi skulle flyga till Pescara istället för Napoli ? Nästa gång vi ska till denna del av Italien kommer vi att flyga till Napoli iställoet, f¨ro nu var vi tvungna att köra från huset kl 03.15 för att vara på flygplatsen i god tid.

Att ankomma sent till stället och att vid incheckning få veta att vi ska betala50 euro extra, pga vi checkar in efter kl: 20.00, var ganska irriterande - det hade vi gärna velat veta innan vi reste.

Men totalt så har vi haft en riktigt trevlig och fin semester.

Läs mer
 
search map