Villa i Castellana Grotte i Apulien

Trulli Sotto le Stelle

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ska man ta med familjen på en Syditaliensk upplevelse för livet så har vi en historisk semesterbostad som skapar de perfekta ramarna! Här bor man i en typisk trullo, som noga renoverats för att passa vår tids krav till komfort och faciliteter.

360 graders utsikt

Trullo-huset ligger på en platå med 360 graders panorama-utsikt över den vackra Itriadalen. Huset är omgiven av gamla fruktträd och olivträd som är typiska för regionen Apulien. I den sköna trädgården finner man den privata poolen med tillhörande solterrass och utmärkta möjligheter för att äta utomhus.

Läs mer om Trulli Sotto le Stelle

Utflykter och sevärda städer

Trots sitt läge i sköna natursköna omgivningar bor man inte avlägset från civilisationen. Närmaste stad är Castellana Grotte (5 km) där man även finner supermarket och andra affärer. Närmaste strand finner man vid Monopoli (18 km) så bil är att rekommendera. Faktum är att bil är det enda viktiga redskap för en lyckad familjesemester i detta exotiska naturparadis. Bland de utflykter vi rekommenderar i Itriadalen kan vi nämna Alberobello, Martina Franca, Locorotondo mfl. Närmaste flygplatser är Bari och Brindisi (64 km / 83 km).

Trullo-hus med 4/6 sovplatser:
- Denna fint renoverade trullo-hus framstår invändigt som mycket ljus och inredd med smak för detaljer och usprunglig charm. Man finner ett stort vardagsrum med öppen spis och open space välutrustat kök med microvågsugn, diskmaskin och vattenkokare samt matplats, sovalkov med dubbelsäng, två sovrum med enkel / dubbelsängar samt badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Bland viktiga faciliteter kan vi nämna att huset är utrustad med aircondition, CD/DVD-spelare, TV/video samt tvättmaskin. Det finns plats att parkera upp till två bilar på tomten.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map