Semesterbostäder & hotell i Carovigno

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Några få kilometer från Brindisi, med staden på ena sidan och Adriatiska havet på den andra, hittar du Carovigno. Här befinner du dig nära de berömda Trulli- byggnaderna i staden Alberobello som är full av turister året runt. I Carovigno kan du vara säker på att få uppleva den äkta syditalienska atmosfären.

Kom nära det förflutna

Carovigno kan skryta med ett rikt förflutet. Man har här hittat många spår daterade så långt tillbaks som till stenåldern. Den magnifika arkitekturen är också från medeltiden. Detta inkluderar den gamla stadsmuren och de små fascinerande gatorna där du kan strosa omkring och bli en del av en svunnen tid.

Stranden i Carovigno: Mezzaluna

Stranden i Carovigno heter Spiaggia della Mezzaluna och har fått sitt namn på grund av sin böjda form. Här är det grunt, så stranden passar därför särskilt bra för familjer med barn. Nära stranden kommer du att se grottor med anor från stenåldern.

Naturreservatet

Naturreservatet i Carovigno Riserva Marina di Torre Guaceto består av 1 200 hektar mellan hav och land. Här finner du en stor variation på flora och fauna och om du har tur kan du få syn på den ofarliga leopardormen, höra fåglarna sjunga och betrakta rovfåglar som bygger sina bon.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 
search map